Code Gorilla

Career

About Code Gorilla

Combineer IT, opleiden en sociaal ondernemerschap!

CodeGorilla - winnaar van de Social Impact Award 2017 en de Tedx Start-up Award 2018) is een jong ambitieus bedrijf dat mensen opleidt leidt tot junior web developers. Door dit te doen slaan we twee vliegen in één klap. We vergroten de kansen van deze mensen op de arbeidsmarkt en verkleinen het tekort aan IT’ers.

Gedurende een 4 maanden durende bootcamp op locatie ( wij hebben o.a. vestigingen in  Groningen, Breda, Leeuwarden en Enschede ) brengen wij onze studenten de fijne kneepjes van het programmeren en andere 21st century skills bij. Vervolgens helpen wij ze bij het vinden van een baan.

Ons team bestaat uit 12 mensen, verdeeld over vier vestigingen. De opleiding wordt verzorgd door onze Tech Coaches die de studenten opleiden en begeleiden. Gedurende het traject staat het marketing/salesteam in nauw contact met de Tech Coaches en de studenten om te inventariseren waar nieuwe carrièrekansen liggen en werken zij aan onze naamsbekendheid.

Start je carrière bij CodeGorilla

Bij CodeGorilla zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires voor ons team. Dit kan op verschillende gebieden zijn, zoals sales, marketing, HR, of event management. Het combineren van verschillende taken is ook mogelijk. Waardevolle stagiaires bieden wij eventueel ook een tijdelijk dienstverband aan wat op flexibele manieren is in te vullen zodat je de gelegenheid hebt om ook tijdens je studie bij ons aan de slag te gaan!

Ben jij ambitieus en leergierig en heb je een hands-on mentaliteit? Wij houden ervan als potentiële stagiaires durf en initiatief tonen door een open sollicitatie in te dienen. Beschrijf ons wie je bent, wat je doet en wat je skills zijn en geef daarnaast aan hoe jij ons verder zou kunnen helpen.
We nodigen je dan graag uit bij onze vestiging aan het Kwinkenplein 10 in  Groningen om eens een kop koffie te drinken.  Het indienen van een sollicitatie kan via hr@codegorilla.nl

We hopen snel een bericht van je te mogen ontvangen!

Team CodeGorilla