EY

Career
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home
Sector
Consultancy, Financial Services, Services
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, International Business, Business Administration, Management, Supply Chain
Required language
Dutch
Company size
500+

About EY

Bij Ernst & Young (EY) kijken we verder dan de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze internationale purpose is: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld. Iedere EY’er op elke plek in onze organisatie speelt daarbij een rol. Ieder advies, elke administratieve controle, ieder contact met een klant, een collega of de buitenwereld levert een bijdrage aan dat hogere doel. Zo nemen we onze verantwoordelijkheid.

Highest performing teams

Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Voor onze opdrachtgevers, voor hun directe omgeving en voor de wereld om ons heen. Om die teams samen te kunnen stellen, hebben we dus – veel meer dan voorheen – mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten én vooropleidingen. Natuurlijk zoeken we nog steeds accountants, fiscalisten, economen en bedrijfskundigen. Maar bijvoorbeeld ook econometristen en technici zijn welkom. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar kunnen aanvullen en versterken.

EY Personal Career Design: lang leve de verschillen

Ons programma EY Personal Career Design zorgt ervoor dat al die verschillende mensen tot hun recht komen. Dat betekent dat we maatwerk bieden. Rekening houden met jouw vooropleiding, karakter, achtergrond en wensen. Het startpunt én het eindpunt binnen onze organisatie is voor iedereen verschillend. Hetzelfde geldt voor het ontwikkelpad dat je gaat volgen. Het gaat erom dat jij in jouw specifieke situatie het beste uit jezelf kunt halen.

Internationale teams

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. Om hen optimaal van dienst te zijn, hebben wij een internationale structuur en werken wij op basis van multiculturele en multidisciplinaire teams. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven.

Toonaangevend in financiële dienstverlening

Met 212.000 medewerkers wereldwijd is EY toonaangevend in Assurance, Tax, Transactions, Advisory en Financial Services. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Zo is betrouwbare financiële informatie van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezichthouders. Meer en meer ondernemingen willen weten hoe hun zakelijke strategie in een complexe wereld zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die ze betalen. Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met even grote als noodzakelijke verandertrajecten. Weer anderen helpen onze opdrachtgevers bij complexe strategische beslissingen over hun kapitaal. En bij Financial Services bieden we al deze expertise geïntegreerd aan internationale businessleaders aan.

Past dit bij jou?

Ben jij wellicht één van de architecten van ‘a better working world’? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn en een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Wil jij een verschil maken en wil jij weten hoe jouw Personal Career Design bij EY eruit kan ziet? Vraag het ons tijdens één van onze recruitmentevenementen of neem direct contact met ons op. Kijk ook op ey.nl/personalcareerdesign en ey.nl/carrière.