ForFarmers Nederland B.V.

Career
Website
https://www.forfarmers.nl/
Sector
Consultancy, Services
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Sales, International Business, Business Administration, Management
Required language
Dutch, English
Company size
500+

About ForFarmers Nederland B.V.

Wat heeft ForFarmers je te bieden?

ForFarmers is ambitieus. We willen de beste zijn in wat we doen. Daarvoor hebben wij mensen nodig die de besten zijn in hun vak. Ongeacht op welke plek in onze organisatie zij werkzaam zijn. De lat ligt dus hoog en je wordt volop uitgedaagd. En wij hebben jou ook veel te bieden. Word jij blij van onderstaande punten? Dan past onze organisatie goed bij jou!

Ruimte en eigen verantwoordelijkheid

Werken bij ForFarmers betekent werken met collega’s die passie hebben voor hun vak. Mensen met ondernemersbloed, net als onze klant, de boer. We zijn een resultaatgerichte organisatie met een prettige, informele werksfeer. Deuren staan voor elkaar open en we zeggen je en jij. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Voor wie zich in bovenstaande herkent, zijn er volop carrièremogelijkheden.

Ontwikkelmogelijkheden

Bij ForFarmers heb je je carrière en je professionele en persoonlijke ontwikkeling grotendeels zelf in de hand. Dankzij concrete jaarafspraken weet je precies waarvoor je staat opgesteld. Met je leidinggevende bespreek je regelmatig je wensen en ambities en werk je doelgericht aan de realisatie ervan. Daarnaast is er veel aandacht voor coaching en training. Via de ForFarmers Academies bieden we een scala aan opleidingen aan waarmee je je talenten optimaal kunt ontplooien. Of je nu net van school komt of al een carrière hebt doorlopen, ontwikkeling staat altijd centraal.