Gasunie

Career
Website
http://www.gasunie.nl/
Sector
Industrial Goods, Services
Area
Human Resource Management, Economics, Finance, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain
Required language
Dutch, English
Company size
500+

About Gasunie

Ontwikkel jezelf snel tot professional in de energietransitie

  • Keuze uit Commercieel traineeship, Technisch traineeship  en Management traineeship
  • Grote autonomie en verantwoordelijkheid
  • Ruimte en intensieve begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Persoonlijk ontwikkelbudget

Ons traineeship heeft twee Europese prijzen gewonnen, voor de beste Personal Branding en de beste Programma Manager.

Welke impact maak jij op de energietransitie?

Ben jij maatschappelijk betrokken? En heb jij de ambitie om je in te zetten voor de toekomst van Nederland? Dat is fijn, want wij zijn op zoek naar talentvolle trainees, die een leidende rol kunnen spelen in de energietransitie. Wij zijn als organisatie hard in ontwikkeling en dragen volop bij aan de energietransitie op het gebied van waterstof, groen gas, warmte en CCUS. Wij zoeken verbinders, kartrekkers en aanjagers die hierin het verschil kunnen maken.

De energietransitie is een van de grootste uitdagingen waar we als samenleving voor staan. Er zijn diverse routes naar een duurzame toekomst. Het verminderen van CO2-uitstoot, reduceren van energieverbruik en het koppelen van de energie-infrastructuren voor elektriciteit en duurzame gasmoleculen, zoals waterstof, zijn hier voorbeelden van. Hierdoor is ook onze organisatie volop in transitie.

Om te zorgen dat we voor al deze initiatieven de juiste richting kiezen, zijn we voor ons traineeship-programma op zoek naar de leiders van morgen!

Wat houdt het traineeship in?

Han Fennema (CEO van Gasunie), Helmie Botter (manager Business Development waterstof) en Dick Zelhorst (manager Operations) vertellen je meer over de verschillende traineeships bij Gasunie. 

Technisch traineeship

Als technisch trainee krijg je een breed beeld van de afdeling Operations van Gasunie. Je werkt aan opdrachten op het gebied van engineering, projectmanagement nieuwbouw of maintenance. Het beheer van 17.000 km pijpleiding onder een druk van 70 bar, met inachtneming van een hoge mate van veiligheid, maakt het complexe en interessante materie. 

Commercieel traineeship

Het Commercieel traineeship bij Gasunie omvat opdrachten binnen o.a. de waterstof-afdeling. Je kunt werken in complexe commerciële processen én het verschil maken door bijvoorbeeld kansen in de markt te spotten, haalbaarheidsstudies en business development.

Management traineeship

Het management traineeship bij Gasunie brengt je in aanraking met de diverse vakgebieden van onze organisatie, bij verschillende afdelingen. Als management trainee werk je aan oplossingen voor vraagstukken die er toe doen en ben jij verbinder van de vakgebieden.

Apply Now!