Hieroo

Career
Sector
Consultancy
Required language
Dutch, English
Company size
0-100

About Hieroo

Wij zijn Hieroo. Pioniers van de nieuwe generatie! Wij verjongen, vernieuwen en versterken organisaties. Ons ideaal: iedere dag werken aan een betere stad van morgen.

Hieroo is een consultancy start-up en dochteronderneming van SeederDeBoer en is sinds september 2018 officieel gestart in Amsterdam. Daarnaast hebben we in korte tijd ook vestigingen geopend in Rotterdam, Twente, Utrecht en per september 2021 openen we ook twee vestigingen in Zwolle en Groningen.

Wat doet Hieroo?

Hieroo is dé lokale consultant. Wij begeleiden en trainen jonge consultants. Voor trainingen werken wij samen met organisaties als SIOO en Management Drives. Onze Talenten werken bij diverse organisaties aan verschillende opdrachten, denk hierbij aan Schiphol, GGD, ABN AMRO en TNO. In alles staat 'lokaal voor lokaal' voorop en is wonen en werken in de eigen stad/regio de basis. Op de fiets naar het werk en bijdragen aan de eigen leefomgeving. Wij bouwen aan een lokaal netwerk van opdrachtgevers en talenten waarin kennis en ervaring wordt gedeeld en dragen hiermee bij aan het behoud van talent voor de stad. Naast het doen van opdrachten en de opleiding wordt er expliciet tijd vrijgemaakt om te werken aan een Community Challenge: sociale innovatie in eigen stad.

Cultuur

Hieroo staat voor een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar en onze opdrachtgevers. Gezamenlijk ontwikkelen we ons tijdens onze trainingen en bouwen we aan de onderlinge verbinding tijdens interne activiteiten zoals borrels, het kerstdiner of de jaarlijkse skireis.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden: betrokken, oprecht, doen, vernieuwend en vrij? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Hieroo collega! Vanuit onze kernwaarden hechten we veel waarde aan inclusiviteit, diversiteit en creëren van gelijke kansen. Daarom nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren naar deze functie.

Meer weten? Kijk op www.hieroo.nl of neem contact op met onze Regiomanager Liesbeth van den Akker. liesbeth.vandenakker@hieroo.nl

Find out more!