HTG

Career
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Required language
Dutch, English
Company size
0-100

About HTG

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

De afgelopen 3 jaar zijn we met een gemiddelde van 8.5% per jaar gegroeid. We hebben verschillende prijzen gewonnen wegens onze enorme groei. We zijn jong, dynamisch en ambitieus. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur; uniek, succesvol, ambitieus en persoonlijk. Met de nieuwste technologieën zoals AutoStore zijn wij constant bezig met innovatie van het bedrijf.

Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je je blijven ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar avontuurlijke collega’s die verdere groei van HTG mogelijk maken. Wij bieden zowel stages als traineeships aan voor Young Professionals in verschillende divisies. Bekijk voor meer informatie en ons huidige aanbod aan vacatures op https://www.werkenbijbs-htg.nl/.