IKEA

Career
Sector
Services
Area
Human Resource Management, Management
Required language
Dutch

About IKEA

OVER IKEA GRONINGEN EN HET CUSTOMER SUPPORT CENTER
Bij IKEA zijn wij trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Als wereldleider op het gebied van woninginrichting werken we samen elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren!

Het unieke aan IKEA Groningen is dat we naast de winkel ook de klantenservice van IKEA Nederland in het pand gevestigd hebben. Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Customer Support Center (CSC). Het CSC is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, email en social media

HET IKEA CONCEPT
Het IKEA concept vertrekt vanuit het idee een assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn, en niet slechts voor enkelingen. Dit bereiken we door functie, kwaliteit, design en waarde te combineren, steeds met de duurzaamheid voor ogen. Het IKEA concept is aanwezig in elk onderdeel van onze onderneming, van het ontwerp, de aankoop van grondstoffen, de verpakking en distributie tot ons bedrijfsmodel. Wij streven ernaar meer mensen de kans te geven thuis een beter leven te leiden

WERKEN BIJ IKEA

Wij zijn een zeer diverse groep mensen die een passie voor woninginrichting delen. Wij zijn praktisch ingesteld, staan met beide benen op de grond en willen IKEA graag nog beter maken. In onze onderlinge samenwerking zijn saamhorigheid en enthousiasme belangrijk. Wij zijn op zoek naar mensen die onze positieve instelling en waarden delen. Iedere IKEA-medewerker brengt elke dag zijn unieke ideeën en talent mee naar het werk - dat maakt IKEA geweldig. We willen ervoor zorgen dat elke medewerker zich welkom en gewaardeerd voelt en de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen; Het maakt niet uit welke functie je hebt en hoeveel uur je werkt, iedereen is even belangrijk. Want als onze medewerkers groeien, dan groeit IKEA ook.

Bij IKEA bieden we uitzonderlijke loopbaan- en leermogelijkheden. Onze medewerkers worden wereldwijd aangemoedigd verschillende taken uit te proberen; gedurende hun loopbaan veranderen veel mensen dan ook geregeld van functie en vestigingsland. Je kan je eigen loopbaan uittekenen op basis van je ontwikkelingsplan en doelstellingen.

Wil je meer weten over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken? Klik dan hier! Wil je direct in contact komen met onze recruiters, dan kan je contact opnemen via HRGroningen@IKEA.com (Winkel IKEA Groningen) of HRCCCN@IKEA.com (Customer Support Center).