Jacobs Douwe Egberts (JDE)

Career
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Area
Human Resource Management, Change Management, Sales, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain, Marketing
Required language
Dutch
Company size
500+

About Jacobs Douwe Egberts (JDE)

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS vinden we het verbazingwekkend wat er kan gebeuren tijdens het drinken van een kop koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we op ieder moment van iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Zo’n 12.000 ondernemende en gepassioneerde werknemers, aanwezig in meer dan 80 landen, vinden elkaar in één gedeelde visie: dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt.

Onze onderneming is onderverdeeld in drie divisies: Retail-West-Europa, Retail-Rest van de Wereld en Out of Home. We verkopen onze koffie- en theeproducten met name aan supermarkten, warenhuizen en internationale inkooporganisaties, terwijl onze Out of Home-klanten variëren van multinationals tot kleine familiebedrijven waar we -direct of indirect- via ons wereldwijde netwerk van distributeurs aan leveren.

In Nederland kent vrijwel iedereen onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR en Pickwick. Dagelijks zetten ongeveer 2.100 werknemers zich in voor deze merken, verdeeld over onze vestigingen in Utrecht en Joure.

We bieden medewerkers uit alle disciplines - van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain - volop kansen om vandaag een bijdrage te leveren aan de koffie- en theebelevenis van morgen. Wij zijn trots op onze gepassioneerde, gedreven medewerkers, die zich niet laten weerhouden door de status quo en in alles wat zij doen perfectie nastreven. Ons doel is even eenvoudig als ambitieus

– JACOBS DOUWE EGBERTS: A coffee for every cup –.

Bij ons werken, betekent dat je impact zal hebben in een dynamische omgeving. We werken als team, we vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde mensen in een innovatieve omgeving die erop is gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet wordt opgemerkt.