Magnus

Career
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch, English
Company size
100-500

About Magnus

OVER MAGNUS

Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Samen werken we voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Hierbij heeft elke consultant zijn of haar eigen expertise en focus. We vertalen een strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. De kleuren in onze naamgeving dragen onze identiteit uit. Wij zijn geen grijze alleskunners, maar samenwerkende experts! Bij Magnus heeft elke kleur een expertise, welke kleur past het best bij jou? 

  • Magnus Red voert complexe advies- en veranderingstrajecten uit op het gebied van digitale transformaties en in de energietransitie. 

  • Magnus Blue is een begrip als het gaat om innovatieve Analytics en SAP projecten. 

  • Magnus Green ontwikkelt low-code apps in Mendix en bedenkt innovatieve oplossingen om de digitale transformatie van organisaties vooruit te brengen. 

  • Magnus Black bouwt, implementeert en beheert OIL (het slimme omnichannel order management platform) bij toonaangevende retailers zoals de WE en American Today. 

  • Magnus Orange richt zich op het hosten en beheren van IT systemen

DE SFEER BIJ MAGNUS

Leuk werk is belangrijk, maar een goede sfeer en band met je collega’s evenmin. Tenminste, dat vinden wij! Ondanks dat we inmiddels met meer dan 150 consultant bij Magnus werken voelt het bij Magnus niet alsof je een nummertje bent. Hierbij vinden we het volgende belangrijk: 

  • Het behouden van een “platte organisatie”: “Tijdens de lunch zit je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus te praten en de andere keer met de juniors over je avonturen van het weekend. En andersom...”

  • Persoonlijke ontwikkeling: Er wordt vanaf het begin geïnvesteerd in jouw ontwikkeling met volop mogelijkheden tot training en persoonlijke inbreng.

  • Kennisdeling: Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Je ervaren collega's staan klaar om met je te sparren en kennis te delen.

  • Leuke activiteiten: Een jaarlijkse skitrip, kerstfeesten, bootcamps, zeilen, hackathons, BBQ’s en natuurlijk gezellige (online) borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen. 

Om een beter beeld te krijgen van hoe het is om bij Magnus te werken kan je ons ook volgen op Instagram (@werkenbijmagnus), onze video’s op ons youtube kanaal bekijken, en de interviews met consultants lezen op werkenbijmagnus.nl!