Magnus Red

Career

About Magnus Red

Start making a difference

Direct impact hebben op uitdagende projecten, dat is starten als consultant bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken, leer je veel in korte tijd. Jouw ervaren collega’s staan klaar om jou te helpen groeien als professional. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. Samen met je collega’s van Young Red volg je trainingen en kun je sparren met peers en organiseer je sociale events.

De sfeer

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere juniors over je avonturen in het weekend.” En andersom! Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijk gezellige borrels. Zo leer je jouw collega’s echt kennen.

Jouw rol

Als management consultant bij Magnus Red combineer je analytische vaardigheden met mensenkennis. Je werkt aan complexe en omvangrijke verandertrajecten en krijgt direct veel verantwoordelijkheid. Uitdagend? Zeker! Je doet ervaring op in verschillende sectoren, zoals retail, media en energie. Dit geeft je een brede basis om je verder op te ontwikkelen. Je houdt je bezig met actuele onderwerpen die vaak een hele organisatie raken en van strategisch belang zijn voor onze opdrachtgevers. Denk aan customer retention, omnichannel retailing of digital transformation. Zo groei je snel door tot een solide projectmanager en adviseur.

Het internationale netwerk

Magnus Red maakt deel uit van een internationaal netwerk van consultancybureaus: nextcontinent. We werken regelmatig samen aan cross-border opdrachten en delen kennis en trainingen met elkaar. Dat geeft werken bij Magnus Red iets extra’s.

Kijk snel op www.werkenbijmagnus.nl