ORMIT

Career

About ORMIT

Wij zijn gek op talent. Talent zorgt voor verfrissing bij organisaties en is de brandstof voor groei in deze continue veranderende wereld. Talent geeft organisaties een toekomst!

Jij hebt talent, dat weet je! Je hebt succesvol je studie afgerond en al veel gave projecten op je naam staan. Een veelbelovende carrière ligt in het verschiet! Maar hierdoor neemt de druk alleen maar toe. Hoe ga jij nu het verschil maken?

Vooruit, je bent een 'High potential', maar dat maakt je nog geen leider! Om talent om te zetten in leiderschap is er aandacht nodig voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar ORMIT je bij kan helpen.

Benut je jouw potentieel optimaal? Weet je überhaupt waar jouw kwaliteiten liggen en welke ontwikkeling je moet doormaken om jouw talent in persoonlijk leiderschap om te zetten? Jouw studie en projecten geven je toegang tot een bepaalde functie, de impact die je vervolgens maakt hangt af van jouw persoonlijkheid, bevlogenheid, attitude en veerkracht.

Meer dan een Traineeship

Onze Traineeships geven een kickstart aan jouw carrière. Je wordt ondergedompeld in de wereld van Corporate organisaties en ervaart verschillende werkomgevingen waarin je een waardevol netwerk aanlegt. ORMIT maakt het verschil in persoonlijke begeleiding en in ons gerenommeerde ontwikkelprogramma.

ORMIT ontwikkelt toptalent tot de leiders van morgen!

Een uniek ontwikkelprogramma!

Wij beweren dat we jouw carrière tien jaar in de toekomst kunnen katapulteren. Ons geheim? Een unieke formule die we toepassen in onze Traineeships. Ontwikkeling met Focus op persoonlijk leiderschap waarin de volgende onderdelen zijn opgenomen:

Uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties -- We selecteren met de grootste zorg uitdagende projecten waarin jij het verschil kan maken!

Een state of the art training programma -- Je participeert in verschillende trainingen gericht op jouw leiderschapskwaliteiten en je krijgt een toolbox aangereikt welke innovatief projectmanagement mogelijk maakt. Overigens blijft typische ORMIT trainingen nooit bij theorie, je leert het pas als je kennis gaat toepassen in de praktijk!

Jouw persoonlijke Talent Development Manager -- Hij of zij speelt een onmisbare rol in jouw ontwikkeling. Door effectieve coaching, feedback, reflectie en een aantal andere leertechnieken word je in staat gesteld jouw talent te ontplooien en jouw leiderschapspotentie optimaal te benutten.

Leren met en van elkaar -- Het blijft bijzonder wat je kunt leren van gelijkgestemden. Je start jouw Traineeship met zes anderen en zij fungeren als het klankbord van jouw persoonlijke ontwikkeling. Verwacht recht door zee feedback, eerlijke observaties en vooral een blijvende vriendschap.

De ORMIT experience -- ORMIT is al jaren een Great place to Work en daar zijn we trots op!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=aki6R0VQHKk[/embed]