Simon-Kucher & Partners

Career
Sector
Consultancy
Area
Change Management, Economics, International Business, Business Administration, Management
Required language
Dutch, English
Company size
500+

About Simon-Kucher & Partners

Strategy Consultant

Simon-Kucher & Partners is een internationaal strategisch adviesbureau gespecialiseerd in strategie, marketing, pricing en sales. We zijn opgericht in 1985 en richten ons op TopLine Power® door klanten te helpen hun omzet te verbeteren in plaats van in kosten te snijden. Geen vuistdikke rapporten, maar direct toepasbare oplossingen.

Onze klanten zijn heel divers: van grote multinationals tot de Hidden Champions en van Consumer Goods en Retail tot Industrials, Software en Business Services. Onze opdrachten zijn strategische, C-level commerciële vraagstukken, zoals:  

  • Analyseren van de commerciële groeikansen over landen, kanalen en klantsegmenten heen
  • Ontwikkelen van de verdienmodellen van de toekomst
  • Beslissingsmakers in de boardroom klaarstomen voor digitale transformaties
  • Onderzoeken van consument- en klantbehoeftes en het kwantificeren van de waarde drijvers
  • Bepalen van optimale pakketten en prijzen van een abonnement
  • En alle andere uitdagingen die fact-based aanpak vereisen en aantoonbare winstgroei opleveren

Werken bij Simon-Kucher & Partners Amsterdam

Met 41 kantoren in 26 landen biedt Simon-Kucher & Partners alle voordelen van een groot kantoor: internationale mogelijkheden, persoonlijke ontwikkelingstrainingen en uitstekende voorwaarden. Tegelijkertijd kent het relatief kleinschalige kantoor in Amsterdam – met zo’n 50 consultants – een persoonlijke en positieve cultuur waar veel ruimte is voor ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Het Nederlandse kantoor verdubbelt iedere vijf jaar en ook in corona jaar 2020 was de groei ruim 20%. Dit biedt mogelijkheden voor ondernemende strategieconsultants die hun carrière willen starten met een steile learning curve. Meer weten?