Specialist Winkel Support (Fulltime)

Career
Company
Belsimpel
Type
Starters position
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Language
Dutch
Area
Sales, Purchasing
Website
http://belsimpel.nl

Description

Ondersteun onze winkels en het support team op alle fronten.

Als perfecte aanvulling op het online concept is Belsimpel.nl in 2014 begonnen met het openen van winkels. Inmiddels hebben we zeven goedlopende winkels door heel Nederland, waar we klanten dagelijks van hulp en objectief advies voorzien. Het Winkel-Suppport-team op het hoofdkantoor in Groningen zorgt er op afstand voor dat we onze klanten ook face-to-face blij kunnen maken!

Wat doe je als Specialist Winkel Support?

Als lid van het Winkel Support-team ben je natuurlijk het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s in de winkels. Je ondersteunt de winkels op alle vlakken. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat je collega’s direct kunt helpen bij lastige vragen, maar ook regel je dat het inwerktraject van nieuwe collega’s soepel verloopt. Daarbij verzorg je elk kwartaal een trainingsdag op het hoofdkantoor, waarbij winkelmedewerkers uit heel Nederland naar Groningen afreizen. Ook op commercieel vlak heb je volop inspraak. Zo bepaal je mede het assortiment in de winkels, zorg je dat de voorraden altijd kloppen en dat de schermen met aanbiedingen goed staan en werken.

Ondanks dat de winkels inmiddels allemaal goed lopen, is Belsimpel.nl relatief nieuw in de wereld van retail. Dit betekent dat er voldoende ruimte ligt voor optimalisatie van het winkelconcept. Hierom ben je constant bezig met het verbeteren van winkelprocessen en zorg je voor de samenhang tussen de winkels en het hoofdkantoor. In deze functie ga jij de uitdaging aan om alles te optimaliseren en te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service ontvangen in een winkel die er tiptop uitziet. Daarnaast werk je op het hoofdkantoor ook samen met andere afdelingen, zodat onderlinge communicatie tussen deze afdelingen en de winkels goed verloopt. Met zoveel verschillende vlakken onder je hoede snap je dat je je als Specialist Winkel Support nooit verveelt!

Zo kan je dag eruitzien

Jij en je team beginnen met een dagstart. Samen met je collega’s bepaal je in de actielijst de prioriteiten voor vandaag en kijk je naar de eventuele brandpunten. Zodra de taken verdeeld zijn, ga je aan de slag met het beantwoorden van alle binnengekomen mails. Jij bent deze ochtend namelijk ingepland op de winkelshift. Dit houdt in dat je per mail en per telefoon allerlei vragen beantwoordt. Zo krijg je halverwege de ochtend een belletje uit de winkel in Rotterdam. Daar heeft een klant een ingewikkelde vraag over het afsluiten van een nieuw abonnement, waar ook jij niet direct het antwoord op weet. Je loopt direct even naar Team Abonnementen om het na te vragen, zodat de klant met een goed antwoord en een tevreden gevoel de winkel kan verlaten.

In de lunch maak je Berber in met een potje tafeltennis en is Floris van Marketing zo onder de indruk van je skills met een batje, dat hij je direct toevoegt aan de officiële onofficiële tafeltennis-ranking. Na de lunch ga je bezig met de taken die op je naam staan. Zo zorg je er vandaag voor dat de CV-ketel in Zwolle wordt nagekeken, vraag je een aantal nieuwe showmodellen aan en bel je shopmanager Zahid om hem te voorzien van feedback op de verkooptraining die hij gemaakt heeft. Na het maken en doorsturen van de wekelijkse statistieken die je morgen tijdens de conference call met de winkels gaat bespreken, kun je voldaan weer naar huis.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden: Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Vergroot je (super)krachten: Werk met >300 fanatieke collega’s.

Werken in hartje Groningen: Op je fiets naar je werk.

Unieke werksfeer: Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding.
  • Je bent bereid om een paar dagen per maand af te reizen naar de winkels in de rest van het land.
  • Je bent communicatief sterk en bent enorm goed in het onderhouden van relaties.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen, bent goed met Excel en statistieken.
  • Je kunt goed plannen en het overzicht bewaren is jouw tweede natuur.

Apply Here!