Werkstudent Concurrentieonderzoek

Career
Company
Nedap
Type
Internship
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Language
Dutch
Area
Change Management, Sales, International Business, Business Administration, Management, Supply Chain, Marketing
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Zoek je een leuke bijbaan of stage?

Onze marktgroep Identification Systems is per direct op zoek naar een student die onderzoek gaat doen naar de belangrijkste concurrenten in de markt voor voertuigidentificatie.

De readers en transponders van Nedap optimaliseren, bewaken en controleren dagelijks de bewegingen van miljoenen voertuigen en personen over de hele wereld. De technologie van Nedap wordt op allerlei terreinen toegepast. Bijvoorbeeld bij vliegvelden, havens of beveiligde gebouwen om een veilige, snelle en comfortabele doorstroming van voertuigen en personen te garanderen. De laatste jaren is het aandeel software in onze oplossingen sterk toegenomen. Recent geïntroduceerde producten zijn voor een groot deel gebaseerd op een server-architectuur in combinatie met apps. Zo werken we aan een IoT-platform voor voertuigdetectie in steden en een toegangscontrole systeem dat gebruik maakt van virtuele passen op smartphones.

Wat ga je doen?

Je gaat een analyse maken van de actuele status van onze belangrijkste concurrenten wereldwijd. Hierbij krijg je data aangeleverd, maar ga je ook zelf data verzamelen. Uiteindelijk lever je een kant-en-klare presentatie (vorm nader te bepalen) op die door het team kan worden benut om effectieve verkooptrajecten te realiseren.

Wie zoeken we

Ben jij:

  • Beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week voor een periode van ongeveer 4 maanden. Het is ook mogelijk om er een stageperiode van te maken;
  • Een hardwerkende en kritische hbo of wo student;
  • Met voorkeur bezig met een bedrijfskundige opleiding of aanverwant hieraan;
  • Zelfredzaam;
  • In de gelegenheid om (een deel van) je werkzaamheden op ons hoofdkantoor te Groenlo uit te voeren.

Wat wordt een Nedapper geboden?

Je kunt van ons een marktconform stagevergoeding of salaris en eventuele reiskostenvergoeding verwachten. Je komt te werken op een mooie en inspirerende werkplek met een ongekend goede werksfeer!

En nu?

Voel jij je geroepen voor deze functie? Stuur dan je CV met een korte motivatie via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze campus recruiter Silke Oude Aarninkhof door te mailen naar silke.oudeaarninkhof@nedap.com.

Apply Here!