Marketingplanner

Career
Company
Belsimpel
Type
Part-time
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Language
Dutch
Area
Marketing
Website
http://belsimpel.nl

Description

Jij groeit en het bedrijf groeit mee.

Belsimpel is de snelstgroeiende telecomwebwinkel van Nederland en werkt elke dag aan verdere uitbreiding. In deze functie zit je dicht bij het vuur, dé kans dus om grote marketingdeals van dichtbij mee te maken. Vanuit het kantoor, midden in het centrum van Groningen, worden alle marketingactiviteiten ontplooid. In deze functie ben jíj medeverantwoordelijk voor de marketingplanning en uitvoering van Belsimpel.

Wat doe je als Marketingplanner?

Als marketingplanner van Belsimpel houd je je bezig met al onze marketinguitingen. Je bent betrokken bij een marketingcampagne van het begin van het eind: jij zorgt ervoor dat marketingplannen worden gemaakt en dat alle marketingafspraken goed worden uitgevoerd en aan het einde van een campagne zorg je ervoor dat er een rapportage wordt gestuurd naar onze partners. In deze rol maak je als parttimer kennis met verschillende aspecten van marketing en krijg je veel verantwoordelijkheid. Je bent slim, je werkt nauwkeurig en je vindt het een toffe uitdaging om aanbiedingen aan een miljoenenpubliek te serveren.

Met je team werk je samen met allerlei verschillende partners, zoals KPN, Vodafone en Huawei. Jij zorgt ervoor dat alle afspraken worden uitgevoerd: van Social Media tot Google Ads als ook acties die op onze website staan. Na afloop van een actie zorg je dat deze ook op tijd weer offline wordt gehaald. Bovendien schakel je met verschillende teams binnen het bedrijf, zoals Team Klantenservice en Team Data Driven Marketing, om iedereen op de hoogte te brengen van de voorwaarden en andere info. Verder bepaal je samen met Team Creatie hoe de marketing uitingen van Belsimpel eruit gaan zien, zodat zij aan de slag kunnen met het design. 

Naast de uitingen op onze website ben je ook verantwoordelijk voor de wekelijkse nieuwsbrief, die elke week bij honderdduizenden lezers in hun inbox verschijnt. Je denkt mee over de content en bepaalt de aanbiedingen die in de nieuwsbrief komen te staan met je team en je zorgt ervoor dat de nieuwsbrief op tijd wordt verstuurd. Het Marketingplanning & Executie-team is een fanatiek en hecht team. Je werkt nauw samen met je teamleden, waarvan een deel studerende parttimers is. Samen dragen jullie een grote verantwoordelijkheid; jullie zorgen ervoor dat alles op het gebied van marketing op rolletjes loopt. Ook met andere teams zijn de lijntjes erg kort, waardoor je erg makkelijk met je collega’s overlegt. 

Zo kan je dag eruitzien

Nadat je college is afgelopen, stap je op de fiets naar het centrum van Groningen. Zodra je het kantoor binnenloopt, word je begroet door Marloes. Zij is een collega-Marketingplanner en moet ook werken vandaag. Je vult je Belsimpel-dopper met fris water en begint met een korte dagstart met je team. Zo weet iedereen wat hij vandaag gaat doen. Je gaat direct door met het bijwerken van je mailbox. Er staan een aantal acties gepland, die je alvast gaat voorbereiden. Je opent het systeem en gaat aan de slag. 

Er moet een nieuw post geplaatst worden op Social Media, waarvan je de uiting samen met het Creatie team maakt. Ook is er een nieuw toestel gelanceerd, die je op de website zet en waarvoor je campagnes instelt op Google Adwords. Als je dit hebt gedaan, staat er een teammeeting op de planning. Hierin bespreken jullie de plannen voor de komende tijd. Je denkt mee over hoe we Belsimpel nog meer zichtbaarheid kunnen geven. 

Na de meeting komt er een mailtje van T-Mobile: de actie die binnenkort zou aflopen is verlengd. Verder heeft Huawei een actie waarbij klanten een cadeautje bij hun toestel krijgen. Deze acties verwerk je, waarna je aan de slag gaat met de rapportages. Je legt van alle partners vast op welke posities ze op de website staan, zoals we met ze hebben afgesproken. Als de werkdag voorbij is, speel je nog een potje pool met Laura. Na het winnen van dit potje loop je tevreden de deur uit.

Wat bieden wij?

  • Volop doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 maak jij het verschil.
  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor.
  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >450 fanatieke collega's.
  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je volgt een WO-opleiding aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.
  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen.
  • Je hebt een commerciële mindset en affiniteit met marketing.
  • Analytisch ben je ijzersterk en je gaat een uitdaging niet uit de weg.

Solliciteer nu

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?