Toestelspecialist

Career
Company
Belsimpel
Type
Starters position
Location
Groningen
Sector
Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Website
http://belsimpel.nl

Description

Passie voor telecom.

Voor alle informatie omtrent smartphones en accessoires kunnen we bij jou terecht. Jij vindt het geweldig om alle trends in de telecomwereld te volgen en weet precies wat op dit moment de pareltjes zijn op de markt. 

Wat doe je als Toestelspecialist?

Als Toestelspecialist ben jij verantwoordelijk voor de juiste weergave van alle toestellen en accessoires op de website. Jouw team zorgt ervoor dat bij ieder product de juiste specs, teksten, afbeeldingen, maar ook de juiste prijzen worden geschreven en geplaatst. Een belangrijke klus aangezien we maandelijks meer dan een miljoen bezoekers op onze website ontvangen!

Onze Toestelspecialisten spenderen veel tijd aan het schrijven van productbeschrijvingen. Jij weet namelijk als geen ander wat de voor- en nadelen zijn van iedere smartphone en wij (en onze klanten) rekenen op jouw expertise. We willen onze klanten van eerlijk advies voorzien en je bent daarom ook niet bang om kritisch te zijn en je mening te geven. Wanneer er nieuwe toestellen gereleased worden geef je deze mening niet alleen op onze website, maar shine je ook in onze reviewvideo’s op Youtube die je in samenwerking met het Videoteam maakt!

Intern ben jij het aanspreekpunt wanneer het om smartphones en gadgets gaat. Jij adviseert team Inkoop over de beste toestellen van dit moment en welke merken en varianten in opkomst zijn. Daarnaast heb je regelmatig contact met fabrikanten om onze samenwerkingen te bespreken, zowel telefonisch, per mail als in persoon. 

Zo kan je dag eruitzien

Na een korte dagstart met je team ga je aan de slag. We hebben een aantal nieuwe telefoons en gadgets ontvangen en aan jou de taak om ze uit te testen. Er zit een smartwatch tussen die je al een tijdje ontzettend graag wil proberen, collega Leon dacht al dat het echt een winnaar zou worden. Nadat je de producten uitvoerig hebt getest ga je meteen aan de slag met de beschrijvingen. Vervolgens is het tijd om onze top tien lijsten te vernieuwen. Er komen meerdere belangrijke releases aan, dus de top tien high-end smartphones is straks niet meer actueel. Zal deze week een nieuwe smartphone die felbegeerde nummer één plek behalen?

Na de pauze loop je meteen naar onze eigen opnamestudio. Vanmiddag ga je namelijk samen met Jan van het Videoteam een nieuwe reviewvideo opnemen van de zojuist uitgekomen OnePlus. Je vertelt met gemak over alle plus- en minpunten van deze nieuwe smartphone en in een aantal opnames hebben jullie voldoende beeldmateriaal verzameld. Nu nog wachten totdat de video online gaat, spannend! Aan het einde van de dag besluit je om met een aantal collega’s sushi te bestellen en gezellig in de kantine na te zitten. Na een aantal zenuwslopende potjes FIFA is het tijd om naar huis te gaan, tot morgen!

Wat bieden wij?

  • Volop doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor.

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >450 fanatieke collega's.
  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding (of hebt dit denkniveau wel, maar baalt dat er nergens een studie is in Smartphone-wetenschap).
  • Je bent bereid om 40 uur per week te werken.
  • Je bent representatief en niet bang om voor de camera te staan.
  • Je hebt een grote affiniteit met telefoons en tech trends.
  • Het omzetten van die kennis in een begrijpelijke, aantrekkelijke tekst is een eitje voor jou en je beheerst de Nederlandse taal dan ook uitstekend (zowel verbaal als geschreven).

Solliciteer nu