Stage Process Improvement

Career
Company
Jacobs Douwe Egberts (JDE)
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Required language
Dutch
Area
Human Resource Management, Change Management, Sales, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain, Marketing

Description

Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Wat we hier doen

De Koffiebranderij in Utrecht produceert en verpakt verschillende koffieproducten zoals Senseo en filterkoffie voor de internationale Retail en Out of Home klanten.

Waarom hier werken zo bijzonder is

Utrecht speelt voor onze Global organisatie een key rol als het gaat om productinnovaties en innovaties in het productieproces. Wij hebben een zeer nauwe band met R&D, eveneens gevestigd in Utrecht, en fungeren vaak als pilotlocatie voor de Global productie. Goede ideeën worden hier uitgewerkt. Er is ruimte voor ondernemerschap en wat je hier doet heeft (soms wereldwijde) impact. Daarnaast stimuleren wij jou om stappen te maken in je carrière. Door middel van learning on the job, coaching en trainingen, dagen we je uit om het maximale uit je baan te halen en door te groeien naar een volgende mooie functie.

Functieomschrijving

Binnen de Koffie Branderij Utrecht worden oa Senseo pads geproduceerd. Dit is een complex productieproces waarbij de factoren Mens, Machine, Materiaal en Methode allemaal moeten kloppen om het product op een veilige, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte wijze te produceren.

Op dit moment zijn er relatief veel procesverstoringen in het vormen, vullen en sluiten van het Senseozakje, wat de totale efficiëntie van de productielijnen negatief beïnvloed. De opdracht is om de interactie tussen het verpakkingsmateriaal (het Senseozakje), de verpakkingsmachines en de omgevingsfactoren in kaart te brengen. Op basis van je bevindingen zal je verbeteringen aan deze factoren voorstellen en implementeren. Je werkt hierbij samen met Production Engineers en de verpakkingstechnoloog.

Functie-eisen

  • Masterstudent in de richting van bijvoorbeeld technische bedrijfskunde of werktuigbouw
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Je werkt nauwkeurig en houdt van aanpakken
  • Je beschikt over het vermogen om technische concepten te vertalen naar de werkvloer;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Extra informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Wat je hier doet, wordt opgemerkt!

Enthousiast?

Deze stage is voor minimaal 6 maanden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Pieter de Boer, Production Manager, bereikbaar op +31 6 11004839. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je online reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Apply Here