Traineeship Teamleider: IKEA Groningen en IKEA Customer Support Center (36-40 uur)

Career
Company
IKEA
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Services
Required language
Dutch
Area
Sales, International Business, Business Administration, Management

Description

WIE JE BENT

Ben jij gedreven en heb jij ambitie om door te groeien naar een leidinggevende positie? Dan is dít een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA te starten!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt 0 tot 2 jaar management ervaring;
  • Je bent ondernemend, hebt commercieel inzicht en hebt aantoonbare affiniteit met leidinggeven;
  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding gevolgd en hebt een grote passie voor Retail;
  • Je bent bereid om te werken wanneer de klant je nodig heeft, dus ook tijdens koopavonden, in weekenden en op feestdagen;
  • Je inspireert en motiveert je collega’s en samen zorgen jullie voor de ultieme klantbeleving!

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als trainee ga je aan de slag op één van de afdelingen van IKEA Groningen en zal je tegelijkertijd middels een intern opleidingsprogramma klaargestoomd worden voor een leidinggevende functie binnen IKEA.

Zo zou jouw dag eruit kunnen zien: Aan het begin van je werkdag open je je agenda. Daar zie je dat je in de ochtend op de werkvloer aanwezig zal zijn. Je helpt klanten met vragen over mogelijke aankopen, wijst hen naar de juiste plek en zorgt ervoor dat de winkel er netjes uitziet. In de middag sta je niet op de werkvloer, maar bespreek je een door jou bedacht verbetervoorstel in klachtafhandeling en voorkoopmogelijkheden met je manager en zet je de eerste acties uit. Aan het einde van de middag sluit je aan bij een sollicitatiegesprek met een potentiele nieuwe collega en een voortgangsgesprek tussen jouw leidinggevende en iemand uit jullie team. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis: je hebt tal van klanten blij gemaakt, een collega aangenomen, veel geleerd over het voeren van een voortgangsgesprek en ook nog wat e-mails weg kunnen werken. Op naar morgen, want: het meeste moet nog gebeuren!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Bij IKEA zijn we trots op onze Zweedse cultuur en creëren wij dagelijks voor zowel de klant als voor collega’s een familiegevoel door het leven van onze waarden. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan

  • We bieden je een salaris van EUR 2346,89 o.b.v. een 40-urige werkweek, met leuke extra's zoals personeelskorting, een dertiende maand en een eventuele bonus. 
  • Wij zijn trots op onze open, informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
  • We bieden een inspirerende werkomgeving in een internationale context. Het succes van IKEA staat, maar het meeste werk moet nog gedaan worden. 

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan je CV via onze vacaturesite (deze vacature wordt jaarlijks twee keer geopend) en geef in jouw motivatiebrief aan waarom je graag bij IKEA wilt solliciteren en waarom voor deze functie. Wil je graag meer informatie over werken bij IKEA? Neem gerust contact op via 088 453 2171.