Projectmanager

Career
Company
EVG Start
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Area
Business Administration, Management

Description

JOUW PROFIEL

EVG Start is op zoek naar pas afgestudeerde academici en HBO-ers die klaar zijn voor de eerste stap in hun carrière! Je hebt minder dan 2 jaar werkervaring of net een academische en/of HBO-opleiding afgerond. Je bent nieuwsgierig, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Je hebt affiniteit met ICT, maar je bent geen techneut. Bovenal ben je ambitieus, sta je stevig in je schoenen en ben je klaar voor de vliegende start van je carrière!

Herken je jezelf in dit profiel en wil je aan slag als projectmanager, of misschien als servicemanager, procesmanager of business analist? Dan dagen we je uit ons een pakkende motivatie en CV toe te sturen. Als je onze interesse weet te wekken nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.

WAT DOET EEN PROJECTMANAGER EIGENLIJK?

Als Project Manager ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor tijdelijke projecten met een duidelijk begin en eind. Je maakt in samenspraak met de opdrachtgever afspraken over de doelstellingen en randvoorwaarden van een project. Je voert de dagelijkse leiding binnen het project team en je zorgt dat deadlines gehaald worden. De planning en voortgang van het project zijn tevens jouw verantwoordelijkheid. Belangrijk hierbij is om altijd het belang van de organisatie en het doel van het project in het achterhoofd te houden; de projecten moeten bijdragen aan het succes van het bedrijf!
Kijk vooral eens bij onze Starter Jeroen Altelaar om een beter beeld over het werk van een projectmanager te verkrijgen en voel je vrij om contact met hem op te nemen voor meer informatie! Andere voorbeelden van ons Traineeship en ICT Manager functies vind je bij onze vacatures : ICT Manager, procesmanager, business analist en service manager.

WAT BIEDEN WE JOU?

EVG Start biedt je de uitgelezen kans je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ons traineeship duurt 2 jaar en ondertussen ben jij aan het werk bij een aansprekende opdrachtgever als KLM, ABN AMRO, T-Mobile, Knab, Martinair en nog vele andere mooie bedrijven. Natuurlijk verdien je bij ons ook gewoon een marktconform salaris, organiseren we regelmatig gezellige borrels en feestjes en worden bijvoorbeeld je reis- en telefoonkosten 100% vergoed. Misschien nog wel belangrijker: EVG Start is één van de weinige bedrijven waar je vanaf het begin van je carrière intensief wordt gecoacht en begeleid. Dat betekent onder andere:

  • elke week een coachingsgesprek
  • twee keer per maand sparren met je collega’s tijdens lunch of diner
  • elke twee maanden een interactieve workshop of training
  • certificering in ITIL4, LEAN IT en Agile/Scrum

Aan het eind van het ICT Management Traineeship hebben wij al onze kennis en ervaring aan jou overgedragen en ben je een ICT management professional.

Interesse gekregen? Solliciteer dan direct! 

Apply Here!