Consultancy

Career
Company
EY
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Financial Services, Services
Required language
Dutch
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, International Business, Business Administration, Management, Supply Chain
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

Consultancy diensten op het gebied van IT, business strategie, groei, cybersecurity en transformatie.

EY Consultancy is onze snelst groeiende afdeling binnen EY. Met 20.000 professionals maken wij het verschil bij onze klanten. Wij helpen onze klanten met het oplossen van (sector)specifieke vraagstukken, het benutten van groeikansen en helpen het bedrijf te beschermen tegen risico’s.

Het uitgangspunt hierbij is resultaatverbetering. Wij ondersteunen klanten op relevante gebieden zoals business strategie, operating models, customer journeys, digitalisatie-uitdagingen, procestransformatie, Finance en IT ontwikkelingen. De belangrijkste thema’s van onze vraagstukken bevinden zich voornamelijk op het gebied van analytics, cyber security, digital, risk, transformation, SAP en innovation.

Door ons wereldwijde netwerk en diepgaande sectorkennis zijn we in staat om toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten en duurzaam resultaat te boeken.

Wat ga je bij ons doen?

Als adviseur werk je aan interessante, complexe vraagstukken bij veel verschillende klanten in uiteenlopende sectoren. Je ontwikkelt je snel op zowel hard- als en softskills en levert de kwaliteit die klanten van ons verwachten.

Wat zoeken wij?

Je moet jezelf zien als een consultant in plaats van een afgestudeerde. Je bent commercieel, nieuwsgierig, analytisch en ambitieus. Je daagt ons uit en hebt het in je om een toekomstige business leider te worden.

Hoe ontwikkel jij je?

Bij EY staat training en vooruitgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, want dat bepaalt immers de kwaliteit van onze dienstverlening. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Je neemt deel aan internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s om zowel je hard- als softskill te verbeteren.

Apply Here!