Performance Improvement Data and Analytics Consultant

Career
Company
EY
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Area
Change Management, Economics, International Business, Business Administration, Management
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Financial Services biedt dienstverlening aan klanten in de financiële sector. Denk hierbij aan banken, verzekeraars, pensioenfondsen en asset management. Onze opdrachtgevers hebben dagelijks te maken met nieuwe, vaak unieke eisen vanuit bijvoorbeeld wet- en regelgeving. EY is de enige grote adviesorganisatie met een geïntegreerde financiële servicespraktijk voor Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika (EMEIA).

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

 Het Data and Analytics team maakt onderdeel uit van de Performance Improvement praktijk van EY en ondersteunt multinationals bij het oplossen van hun meest complexe uitdagingen door het exploiteren van hun data. Specifiek ben je actief betrokken bij:

 • Data Improvement: Meedenken met onze klanten hoe Data wordt verzameld, opgeslagen, beheerd, gedistribueerd en verwijderd.
 • Data Architecture & Distribution: Definiëren hoe data gemodelleerd en geïntegreerd kan worden, maar ook de automatisering en robotisering van dataprocessen.
 • Data Strategy: Het begeleiden van bedrijven in het beter begrijpen, bewaren, aanvullen en gebruik maken van hun eigen en externe Data (Artificial Intelligence, Robotics Process Automation and Process Mining).
 • Data Quality & Controls: Procedures om de kwaliteit van de Data te bewaken op volledigheid, validiteit, consistentie en nauwkeurigheid bij het overzetten van de bron naar rapportage.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Een afgeronde relevante universitaire master in Business Analytics, Data Science, Bedrijfskundige Informatica, Econometrie of Bedrijfseconomie (of equivalent)
 • Aantoonbare affiniteit met complexe vraagstukken, consultancy én de financiële sector
 • Affiniteit met het bouwen van modellen in R, C++, Java, of Python-programmeertalen en –bibliotheken
 • Proactief ingesteld om het maximale uit je eigen carrière te halen en sterke communicatieve vaardigheden
 • Bewustzijn van nieuwe problemen, waaronder regelgeving, industriële ontwikkelingen en de opkomst van nieuwe technologieën.

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je:

 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau
 • Een uitdagende baan in een snel veranderende innovatieve omgeving

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Solange van Heemstra via +31(0)6 1588 6484 of via email solange.van.heemstra@nl.ey.com

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Apply Here!