Junior Purchase Manager

Career
Company
HTG
Type
Starters position
Location
Groningen,Other
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Required language
Dutch, English
Area
International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain

Description

Ben jij in staat om de beste producten voor de scherpste prijs in te kopen? Dan staat je bij HTG een veelbelovende, internationale carrière te wachten! Uiteindelijk ontwikkel jij je tot een succesvolle professional. Hoe je dit bereikt? Met hard werken, een hoop enthousiasme, doorzettingsvermogen en leergierigheid. 

Dit ben jij

Er is geen twijfel over mogelijk dat jij commercieel bent ingesteld: 

• Je houdt van duidelijke targets; 

• Je werkt goed onder een beetje druk en streeft altijd naar het beste resultaat; 

• Je hebt een sterke persoonlijkheid en kunt dus ook wel tegen een stootje. 

Na je studie en wellicht eerste werkervaring, wil je je blijven ontwikkelen en ligt jouw focus volledig op je carrière. Een team met gedreven en ambitieuze collega’s past dan ook perfect bij jouw instelling. Je past je communicatiestijl makkelijk aan op je gesprekspartners, waardoor je een echte kameleon bent. Als geen ander weet jij bruggen te bouwen en je hebt geen moeite om draagvlak te creëren voor jouw plannen. 

Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv: 

• Een recent afgeronde, commerciële opleiding, op minimaal hbo-opleiding; 

• Circa 1 jaar ervaring opgedaan in een inkoopfunctie; 

• Internationale ervaring door bijvoorbeeld een buitenlandse stage of studieperiode; 

• Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelste taal. Een extra taal is een pré. 

Wat je bij ons gaat doen

Jij gaat aan de slag binnen onze Health & Beauty divisie, waarbij je je specifiek richt op de inkoop van parfum. Elke collega in het team is verantwoordelijk voor hun eigen inkoopgebied. Jij dus ook als je bij ons aan de slag gaat! Zo bepaal je zelf de strategie van jouw product-markt-combinatie. Je bent verantwoordelijk voor de leverancierskeuze en de gehele onderhandeling. Je onderhoudt het klantcontact met bestaande leveranciers en probeert jouw netwerk uit te breiden door nieuwe relaties op te bouwen. Dit doe je natuurlijk niet alleen vanuit Delfzijl, maar je gaat ook regelmatig op reis. 

Er is een nauwe samenwerking met je collega’s van het salesteam, zodat je optimaal inspeelt op prijsverschillen en ontwikkelingen in de markt. Bij HTG ben je als Purchase Manager een echte onderhandelaar en onderhandel je soms over centen, waardoor je belangrijke margeverschillen krijgt op grote partijen. 

Wat kunnen we jou bieden? 

• Je hebt de vrijheid om jouw eigen road to success te bepalen; 

• Wij zorgen dat je helemaal thuis wordt in onze organisatie met een intensief onboardingprogramma; 

• Je gaat aan de slag in een jong en gedreven team, met een informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Zo hebben we ieder jaar een BBQ, kerstborrel, gaan we bowlen of golfen en hebben we een groot personeelsfeest; 

• Je kunt gratis gebruik maken van onze splinternieuwe sportschool; 

• Prestatie-afhankelijke componenten m.b.t. onze bonusuitkering en extra vrije dagen. 

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatie via onze site www.bs-htg.nl/vacatures. Vragen? Hiervoor kun je terecht bij onze Recruiter Vroni via 06-2972551