Junior Sales Manager

Career
Company
HTG
Type
Traineeship
Location
Groningen,Other
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Required language
Dutch, English
Area
Sales, International Business, Management

Description

Wil jij graag weten waar je aan begint als je het avontuur met HTG aangaat? Meld je dan nu aan voor de HTG Selection Day! Tijdens één middag leer je alle ins en outs van ons bedrijf. Tevens heb je gelijk een kennismakingsgesprek met één van onze recruiters. Klik voor meer info of om gelijk aan te melden. Hopelijk spreken we elkaar op 20 februari! 

Dit ben jij

Dat jij elke dag voor het beste resultaat gaat, spreekt voor zich. Je bent altijd vol energie en een echte doorzetter. Met jouw natuurlijke charme weet je ook nog eens iedereen voor je te winnen. Voor jou telt niet alleen de deal, maar ook een perfecte service. Een stapje extra zetten kost je geen enkele moeite en dat wordt gewaardeerd! Jouw klanten kunnen op je vertrouwen en je pakt zaken altijd snel en secuur op.

Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv:
•  Je hebt recent een hbo- of wo-opleiding afgerond;
•  Tijdens stages of een bijbaan heb je circa 1 jaar commerciële ervaring opgedaan;
•  Je bent internationaal georiënteerd, door bijvoorbeeld een buitenlandse stage of studieperiode;
•  Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Het is een pré als je nog een extra taal beheerst.

Jouw werkzaamheden als Junior Sales manager

Zodra jij 's ochtends de laptop aanzet, sta je op scherp en ga je vol aan de bak. Vaak heb je vanuit het kantoor contact met klanten over de gehele wereld, zowel telefonisch als via e-mail.

Je zorgt dat je volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen in het marktgebied waarvoor je verantwoordelijk bent en je maakt hier handig gebruik van tijdens onderhandelingen. Hierdoor sluit jij altijd de beste deal en kun je snel verder met de volgende klant! Naast het opstellen en afhandelen van offertes, ben je ook regelmatig op reis. Je bereidt deze reizen goed voor, om zo het beste uit de reizen en de gesprekken te halen! Je werkt blijft zo afwisselend en uitdagend.

Wat kunnen wij jou bieden?

•  Je hebt de vrijheid om jouw eigen road to success te bepalen;
•  Wij zorgen dat je helemaal thuis wordt in onze organisatie met een intensief onboardingsprogramma;
•  Je gaat aan de slag in een jong en gedreven team, met een informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Zo hebben we ieder jaar een BBQ, kerstborrel, gaan we bowlen of golfen en hebben we een groot personeelsfeest;
•  Je kunt gratis gebruik maken van onze splinternieuwe sportschool;
•  Prestatie-afhankelijke componenten m.b.t. onze bonusuitkering en extra vrije dagen. 

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatie. Vragen? Hiervoor kun je terecht bij onze recruiter Vroni via 06-2972551. We voeren doorlopend gesprekken voor deze functie, dus hoe eerder je reageert hoe beter!

Apply Here!