Content- en Communicatiespecialist

Career
Company
Nedap
Type
Starters position
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Technology
Required language
Dutch
Area
Change Management, International Business, Business Administration, Management, Marketing
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Nedap Healthcare is er voor mensen in de zorg. Het is onze missie om samen de zorg beter te maken. Dit doen we door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in zorg en sturen we op duurzame relevantie.

Om onze ambities op het gebied van klantondersteuning waar te maken is Nedap Healthcare op zoek naar een fulltime Content- en Communicatiespecialist.

Jouw baan als Content- en Communicatiespecialist

Als Content- en Communicatiespecialist zorg jij er met duidelijke informatie voor dat gebruikers eenvoudig met onze oplossingen overweg kunnen en snel vertrouwd raken met nieuwe features. Of het nu om een verzorgende thuiszorgmedewerker gaat die onze mobiele dossier-app gebruikt of een data-analist die met behulp van BI-tools stuurinformatie uit onze databases ontsluit: jouw content helpt alle verschillende gebruikers op de juiste manier op weg. Je ontwikkelt allerlei informatiemiddelen, variërend van handleidingen en online help tot release notes en webcontent voor ons Supportportaal.

Ook verzorg je de communicatie met klanten bij grote verstoringen en bij relevante thema’s die van invloed zijn op het gebruik van onze oplossingen. Denk hierbij aan technische veranderingen door wetswijzigingen in de zorg, aanpassingen in het securitybeleid of de uitfasering van verouderde oplossingen.

Het team

Je maakt deel uit van het team Informatievoorziening. Dagelijks werkt dit team er via duidelijke documentatie samen met ontwikkelaars aan om klanten zo zelfredzaam mogelijk te maken. Hierdoor kan het Supportteam zich in de dagelijkse beantwoording van vragen volledig richten op complexe tweedelijns-vraagstukken.

Goed om te weten:  wij zijn organisch georganiseerd. Er is geen manager die zegt wat je moet doen, maar we verwachten ondernemingszin, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen waarmee je draagvlak weet te creëren voor jouw ideeën.

Vereiste ervaring en skills als Content- en Communicatiespecialist

Je beschikt over een HBO- of WO-diploma op het gebied van communicatie en hebt ervaring met contentmanagement. Verder beschik je over:

  • Ervaring met projecten en/of processen waarbij content, proces- en productinformatie slim is ingedeeld;
  • Vlotte pen voor aansprekende en doelgroepgerichte teksten;
  • Vertrouwd met softwaretools;
  • Stressbestendig;
  • Ervaring met het ontwikkelen van productdocumentatie en handleidingen.
  • Ervaring met moderne en interactieve technieken die helpen met het indelen en publiceren van informatie, zoals Dita / XML / Document Management Systemen, Content Management Systemen is een pré.

Ons aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Apply Here!