Consultant Advisory National Practice

Career
Company
KPMG
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Financial Services, Government
Required language
English
Area
Change Management, Economics, Finance, International Business, Business Administration, Management
Website
https://www.werkenbijkpmg.nl/

Description

Word jij dé Consultant die aan de slag gaat bij Advisory National Practice? In deze sector verwachten klanten (tot ca. 500 mln. omzet) van jou als adviseur, dat je hun organisatie door en door begrijpt en helpt om professioneel te functioneren. Zo ben je de ene dag bezig met het adviseren van een scale-up om de volgende stap te zetten, en help je de volgende dag een bekend bedrijf met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Jouw uitdagingen

 • Financial Management
 • People & Change
 • Process Optimization
 • Strategy Consulting

Jouw uitdagingen

 • Financial Management
 • Strategy Consulting
 • Process Optimization
 • People & Change

Dit neem jij mee

 • Een afgeronde (post)academische opleiding (bij voorkeur bedrijfseconomie, bedrijfskunde of strategic management)
 • Ten minste 1 jaar relevante werkervaring bij een consultancybureau of vergelijkbare organisatie waar ook in projecten wordt gewerkt, of ten minste 2 jaar algemene werkervaring
 • Financieel goed onderlegd (in staat om financiële resultaten te analyseren, business cases op te stellen, handig met Excel)
 • Sterk in projectmatig werken en je houdt van de dynamiek die dat meebrengt
 • Analytisch en conceptueel, dit blijkt uit je studieresultaten, je doortastendheid en verrassende aanpak van uitdagingen

Wat ga jij doen als
Consultant Advisory National Practice?

Je bent de ene dag bezig met het adviseren van een scale-up om de volgende stap te zetten, de volgende dag help je een bekend bedrijf met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Jij geeft, als ondernemende adviseur, organisatiebreed advies en werkt aan de op- en uitbouw van de adviesrelatie met je klanten. De gebieden waarop je adviseert zijn zeer divers; van het professionaliseren van afdelingen tot het verbeteren van bedrijfsprocessen, van managementinformatie tot werkkapitaalbeheersing, het opstellen van de bedrijfsstrategie en het begeleiden van de verandering, en nog veel meer. Je klanten bestaan voornamelijk uit bekende Nederlandse merken, scale up’s en familiebedrijven.

Wil jij, in een klein en dynamisch team, samenwerken aan concrete oplossingen om klanten verder te helpen? Ben je open, creatief, ondernemend en zoek je de ultieme omgeving voor groei? Solliciteer direct!

De werkzaamheden worden uitgevoerd in kleine teams met gedreven collega’s, de opdrachten zijn voor organisaties binnen diverse branches. Dat maakt het werk zeer afwisselend. De tijdsduur van deze opdrachten verschilt van enkele weken tot enkele maanden bij grote verandertrajecten.

Wil je meer weten? Bel gerust je potentiële collega, we vinden het leuk om je meer over onze afdeling te vertellen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne de Jong (06-52757825) of Ewout van Rumpt (06-06-82625833).

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris
 • 30 vakantiedagen
 • Keuzevrijheid in een deel van de arbeidsvoorwaarden
 • Een premievrij pensioen
 • Een leaseauto
 • Laptop en iPhone (ook voor privégebruik)
 • korting op verzekeringen en sportschool abonnement

Apply Here!