EVG Digital Talent Academy

Career
Company
EVG Start
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Area
Business Administration, Management

Description

Digital Talent Academy

Op dit moment nemen we even geen Trainees aan, maar de eerste 3 weken van september organiseren we wel de allereerste Digital Talent Academy! Tijdens deze 3 weken dragen we graag al onze kennis en ervaring op het gebied van beginnen met werken als Digitaal Talent met jou. Zo ontwikkel jij in drie weken tot de digitale starter waar veel werkgevers om staan te springen en creëer je een ijzersterke basis voor jouw toekomst.

Jouw toekomst begint deze zomer. Geef een boost aan je digitale ambities met de EVG Digital Talent Academy!

Jij bent bijna of net afgestudeerd en met jouw digitale talenten en ambities wil jij jezelf maximaal voorbereiden op de arbeidsmarkt. Dat kan deze zomer bij EVG Start. Met onze Digital Talent Academy ontwikkel jij je in drie weken tot de digitale starter waar veel werkgevers om staan te springen en creëer je een ijzersterke basis voor jouw toekomst. Zin om een paar weken flink aan de slag te gaan? Meld je nu aan bij EVG Start!

Dit is wat we je bieden

In de Digital Talent Academy volg je drie weken lang een intensief programma waarin we jou voorbereiden op de beste start die je kunt maken op de arbeidsmarkt. Je leert waar jouw kwaliteiten liggen en in welke functies deze het beste tot hun recht komen. Aan de hand van een uitdagende business challenge leer jij hoe je Agile samenwerkt én bouw je aan een netwerk voor het leven. Na de Academy heb jij een strak cv dat veel indruk zal maken. En ben jij een topper, dan start jij misschien wel met het EVG Traineeship bij één van onze opdrachtgevers.

Dit breng je mee

Je bent een bijna of net afgestudeerde academicus met minder dan twee jaar werkervaring. Je bent ambitieus, analytisch en communicatief én je beschikt over een prettige dosis gezond verstand. Daarnaast heb je affiniteit met het digitale speelveld en wil jij graag het maximale uit jezelf halen.

Een greep uit het programma!

Week 1

 • Training: Agile Scrum, Design Thinking
 • Game: The Phoenix Project
 • EVG Friday: Meet & Greet met onze trainees
 • Business Challenge: Epic maken

Week 2

 • Training: Lean
 • Mentorgesprek
 • Alumni Friday
 • Business Challenge: Functioneel prototype

Week 3

 • CV maken
 • Examen: Agile Scrum
 • Business Challenge: Prototype en presentatie aan de opdrachtgever

Wij bieden jou een curriculum aan ter waarde van ruim €5.000. De investering voor jou bedraagt slechts €150.

Meld je aan

Door middel van een speciaal ontwikkelde game onderzoeken wij of de EVG Digital Talent Academy iets voor jou is! We kijken naar jouw skills, competenties en persoonlijkheid. Meld je aan en wij sturen jou een mail met verdere instructies.

Apply Here!