Talentships bij Achmea

Career
Company
Achmea
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Financial Services, Insurance, Services
Required language
Dutch
Area
Economics, Finance, International Business, Business Administration, Management
Website
https://www.achmea.nl/

Description

Talentships bij Achmea

Een expert worden, en als het even kan, één van de besten in je vakgebied. Bij Achmea zit je als pas afgestudeerde hbo’er of wo’er direct goed. Bij een Talentship solliciteer je namelijk op een specifieke vacature met een interessant aanbod vak gerelateerde opleidingen die precies worden afgestemd op je leerbehoeften en de inhoud van je werk. Ook krijg je alle gelegenheid voor persoonlijke groei om alles uit je talent te halen. Na een interessante periode ben je klaar om je next steps te maken. Je stroomt dan door naar een medior functie met nieuwe spannende opdrachten, en van daaruit werk je verder aan je carrière. Wij hebben twee Talentships: Digital Marketing of Zorginkoop.

Talentship Digital Marketing

Wil jij in 18 maanden op drie verschillende plekken ervaring opdoen bij top merken als Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis? Zo kun je jezelf verdiepen in bijvoorbeeld digital marketing, paid advertising, growth hacking, content marketing, SEO, SEA, social media, campagne management, customer journeys en nog veel meer digital onderwerpen. Als Digital Marketeer neem je veelal deel aan Scrumteams, zodat je onze Agile werkwijze eigen kunt maken en direct een bijdrage kunt leveren aan gave uitdagingen! Binnen dit Talentship ontwikkel je jezelf zowel vakinhoudelijke als op persoonlijk vlak. Zo volg je interne kennissessies, werk je cases uit samen met de andere talenten, word je ondersteund met externe opleidingen en krijg je begeleiding van jouw eigen ‘digital buddy’ binnen Achmea. Lees hier vlogs van onze Digital Marketing Talents.                                         

Wat jou uniek maakt als Talent Digital Marketing is onder andere:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur richting (Digital) Marketing;
 • Je hebt aantoonbare interesse in (Digital) Marketing, vertel ons waar jij enthousiast van wordt en jij je verder in wilt ontwikkelen. 

Meer weten over het Talentship Digital Marketing?

Het Talentship Digital Marketing start op 1 maart (vacature open in oktober) en 1 september (vacature open in maart). Maak een jobalert aan, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures! Vragen? Neem contact op met Kay-Lee Hendriks: Kay-Lee.Hendriks@achmea.nl / 0651083311.

Talentship Zorginkoop

Jouw Talentship in een notendop:

 • Vier opdrachten van een half jaar op verschillende afdelingen van Zorginkoop Zilveren Kruis: Strategie & Innovatie, Inkoop, Naleving & Controle en Langdurige Zorg;
 • Een extern persoonlijk ontwikkeltraject en vakinhoudelijke trainingen;
 • Begeleiding en coaching door: HR-coördinator, opdrachtbegeleiders, buddy (oud-Talent Zorginkoop), mentor en externe coach.

Jouw sollicitatieproces

 • Solliciteren doe je via de Achmea TalentPitch. Deze bestaat uit verschillende onderdelen: capaciteitentest, persoonlijkheidsvragen, motivatievragen en situationele test. Je hebt van 16 april tot en met 25 mei 2020 de tijd om de TalentPitch af te ronden;
 • Een aantal kandidaten nodigen we begin juni uit voor een Persoonlijke Gesprek online. Tijdens dit gesprek bespreek je samen met onze Recruiter en een Talent Zorginkoop of de functie van Talent Zorginkoop en ons bedrijf bij jou passen;
 • Als we beiden een match ervaren, nodigen we je uit voor de Selectiedag op ons kantoor in Leusden. De volgende dag hoor je of je kan starten als Talent Zorginkoop per 1 september 2020.

Wat jou uniek maakt als Talent Zorginkoop is onder andere:

 • Je hebt een afgeronde wo-master;
 • Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring, hierbij tellen stages of een baan naast je studie ook mee;
 • Je hebt aantoonbare interesse in de gezondheidszorg. Affiniteit met de financieel-economische kant van de gezondheidszorg is een pré.

Meer weten?

Het Talentship Zorginkoop start op 1 september (vacature open in maart). Maak een jobalert aan, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures! Vragen? Neem contact op met Noor Kok Noor.Kok@Achmea.nl / 0610882913.

Wat wij bieden voor onze Talentships

Met alle verschillende mogelijkheden binnen Achmea krijg jij de ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Ontplooi jezelf tot één van de belangrijkste schakels binnen Achmea. Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

Daarnaast krijg je

 • Startsalaris van circa €2.670,- bruto o.b.v. 34 uur met een halfjaarlijkse verhoging van circa €100 na het afronden van elke opdracht;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: via een coachings- of opleidingsprogramma, mentor, buddy en betrokken collega’s;
 • Naast 136 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Kies je zelf wanneer je dit budget laat uitbetalen, of je dit budget opspaart of dat je er vakantie- of verlofspaaruren van koopt.
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer met eerste klas business card.