Trainee Logistics

Career
Company
HTG
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Required language
Dutch, English
Area
International Business, Business Administration, Supply Chain

Description

Trainee Logistics

Dit ben jij

Regelen en overzicht houden kun je gerust aan jou overlaten. Je staat er om bekend dat je jouw mannetje wel staat en stressbestendig bent. De logistieke wereld is voor jou niet zomaar een werkgebied, maar je voelt je er echt in thuis. Je houdt van de hectiek die er bij komt kijken en zelfs in die hectische situaties houd je oog voor de grote lijnen. Dat je soms nog een uurtje extra meepakt aan het eind van je werkdag om een deadline te halen, laat zien dat je je verantwoordelijk voelt voor het werk. Het verbinden van meerdere partijen met elkaar en creatief zijn in het bedenken van oplossingen: jij draait er je hand niet voor om.   

Verder kun je het volgende afvinken op jouw cv:

  • Een recent afgeronde hbo-opleiding richting Supply Chain of Bedrijfskunde;
  • Affiniteit met logistiek en bij voorkeur ervaring in een distributiebedrijf;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Trainee Logistics bij HTG  

Jij gaat elke dag met enthousiasme aan de slag om onze Supply Chain nog beter te organiseren. Elke dag kan weer anders zijn, met veel ad hoc werkzaamheden. Jij laat je hierdoor niet uit het veld slaan en bent altijd in control. Elk jaar exporten we zo’n 15.000 zendingen, zowel via lucht-, zee- als wegvervoer.  Jouw prioriteit is het regelen van de uitgaande goederenstromen, oftewel: het exporten van zendingen naar de juiste plaats, op het juiste moment. Natuurlijk tegen minimale kosten. Hieromheen verzorg jij de meest uiteenlopende documentatie zoals DGDs, CMRs & douanedocumenten.  

Een soepel lopende Supply Chain is een uitdaging, maar gelukkig weet jij daar wel raad mee! Als spil tussen alle betrokken partijen, ben je veel in overleg met zowel interne als externe partijen. Je zet jouw analytische vaardigheden in om data te verzamelen en verbanden te leggen, zodat we onze (export)processen nog efficiënter kunnen inrichten.

Ons aanbod

  • Je krijgt de vrijheid om jouw eigen road to success te bepalen;
  • Wij zorgen dat je helemaal thuis wordt in onze organisatie met een intensief onboarding programma;
  • Je gaat aan de slag in een jong en gedreven team, met een informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Zo organiseren we ieder jaar een BBQ, kerstborrel, gaan we golfen of bowlen en hebben we een groot personeelsfeest;
  • Je kunt gratis gebruik maken van onze eigen sportschool;
  • Prestatie-afhankelijke componenten m.b.t. onze bonusuitkering en extra vrije dagen.

Apply Now!