Afstudeeropdracht marktonderzoek Ons® Medicatie

Career
Company
Nedap
Type
Internship
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Area
Sales, International Business, Business Administration
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Afstudeeropdracht marktonderzoek Ons® Medicatie

Binnen onze marktgroep Healthcare ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor de zorgsector door mensen, kennis en techniek met elkaar te verbinden. Door onze oplossingen kunnen mensen in de zorg meer tijd besteden aan hun cliënten. De software suite Ons® maakt administratieve taken makkelijker, zodat er zoveel mogelijk tijd overblijft voor zorg. Daarnaast verandert de zorgmarkt continu en zijn wij altijd bezig om onze bestaande oplossingen aan te passen en uit te breiden. Met jouw afstudeeronderzoek help je team Ons® Medicatie hun markt in kaart te brengen. Je desk- en fieldresearch levert een adviesrapport op die boordevol kansen staat. Is jouw aandeel waardevol, dan kan je jouw advies zelf in de praktijk brengen. 

Jouw team

Je bent onderdeel van het team Ons® Medicatie én de groeiende Nedap Healthcare familie, bestaande uit creatievelingen, ontwikkelaars en zorgprofessionals. Je werkt nauw samen met de mensen in je eigen team, maar ook met onze accountmanagers, sales- en marketingspecialisten. 

Ons aanbod

Creativiteit, technologische kennis en een grenzeloze nieuwsgierigheid naar wat mensen succesvol maakt zijn de belangrijkste pijlers binnen Nedap. Je krijgt dan ook volop de kans om jezelf te ontwikkelen en te leren van je collega’s. Bij Healthcare, maar ook bij de andere marktgroepen binnen ons bedrijf. Ook nu we voornamelijk thuiswerken word je goed begeleid. Naast een maandelijkse stagevergoeding, ben je ook van harte welkom op de ‘Nedap Student Day’ die elk halfjaar wordt georganiseerd. 

Vereiste ervaringen en skills

  • Je houdt van een uitdaging en neemt graag het initiatief;
  • Je legt makkelijk contact en bent van nature nieuwsgierig;
  • Je werkt graag in een team, maar kan dat ook prima zelfstandig;
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding (commercieel of bedrijfskundig).

Over Nedap Healthcare

Wij helpen verzorgenden en verpleegkundigen tijd te besparen op administratief werk. Met onze technologie zijn zij minder tijd kwijt aan het vastleggen, plannen, rapporteren en opstellen van zorgplannen en hebben ze meer tijd voor de patient. Met één druk op de knop is ook meteen de familie op de hoogte van het wel en wee van de patiënt.

Sollicitatieprocedure

Is deze vacature precies wat je zocht? Klik dan direct op de sollicitatiebutton hierboven. Upload je motivatiebrief en cv t.a.v. Anniek Kamerink en de procedure is van start. Voor meer informatie kun je Anniek een mail sturen (anniek.kamerink@nedap.com). 

Alleen sollicitaties die via de sollicitatiebutton binnenkomen worden meegenomen in de procedure.

Apply Now!