Sales Assistant

Career
Company
HTG
Type
Starters position
Location
Groningen
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Required language
Dutch, English
Area
Human Resource Management, Economics, Sales, Purchasing

Description

Sales Assistant

Dit ben jij

Drie woorden die jou sowieso typeren: nauwkeuring, geordend en proactief. Jij hebt je zaakjes altijd goed op orde. Het kost je geen moeite om vooruit te denken en je bent anderen dan ook vaak een paar stappen voor. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen. Lastige situatie? Jij bent niet zomaar van de wijs te brengen en weet je zelf te redden.

Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv:

  • Onlangs heb je een hbo-diploma behaald van een commerciële of administratieve opleiding;
  • Circa 1 jaar werkervaring, door middel van bijvoorbeeld een bijbaan;
  • Digital minded en je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Excel;
  • Goed in Nederlands en Engels, zowel in woord als schrift.

Sales Assistant bij HTG

Jij bent de schakel tussen jouw commerciële team, onze klanten en de logistieke afdeling. Als Sales Assistant ben jij verantwoordelijk voor het soepel verlopen van alle operationele processen en administratieve taken die onze sales met zich meebrengt. Denk hierbij aan het opstellen van proforma’s en offertes, invoeren van orders, margeberekeningen maken en zorgen dat betalingen binnenkomen.

Natuurlijk is er meer dan alleen administratie! Je onderhoudt waar nodig contact met klanten om te zorgen dat processen optimaal verlopen. Je bent kritisch en kijkt hoe processen beter en efficiënter ingericht kunnen worden. Goederen liggen opgeslagen in verschillende magazijnen verspreid over de wereld, hoe krijg je dat in één container naar de klant? Worden goederen door een klant binnen of buiten de EU besteld? Met welke levertijd moet je dan rekening houden? Jij wilt dit maar al te graag uitzoeken. Je werkt veel met onze systemen, die je binnen no-time eigen hebt gemaakt. 

Ons aanbod

Apply Here!