Commeriële Business Developer

Career
Company
Belsimpel
Type
Starters position
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Required language
English
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, Sales, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain, Marketing
Website
http://belsimpel.nl

Description

Commerciële Business Developer

Verifai

Verifai is op zoek naar een Commerciële Business Developer om het team te versterken.

Fulltime · Hoofdkantoor Groningen

Iedere maand verifiëren tienduizenden mensen hun identiteit met behulp van de software en apps van Verifai. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een mobiel abonnement, of het openen van een bankrekening met je telefoon. Onze geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen voor digitale identiteitscontrole worden vertrouwd door internationale bedrijven uit verschillende industrieën. Tegelijkertijd neemt de vraag naar zulke software sterk toe. We zijn daarom op zoek naar een collega die ons wil helpen bij het in de markt zetten van onze slimme software. Het is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan het bestrijden van identiteitsfraude wereldwijd!

 

Wat doe je als Commerciële Business Developer?

 • Je bent verantwoordelijk voor het verkennen, onderzoeken en betreden van nieuwe markten voor bestaande en nieuwe producten van Verifai.
 • Je hebt contact met grote (potentiële) klanten uit verschillende sectoren, zowel op afstand als op locatie.
 • Je denkt mee met de klant hoe de oplossingen van Verifai naadloos kunnen aansluiten binnen de operationele processen van de klant.
 • Je identificeert nieuwe behoeftes vanuit de klant en praat hierover veel met de developers, zodat dit meegenomen kan worden in de productontwikkeling.
 • Je werkt samen met technologiepartners om onze klanten oplossingen en diensten van de hoogste kwaliteit te bieden.
 • Je werkt veel aan projecten waarin je de bedrijfsvoering analyseert en nieuwe verbeteringen voorstelt en doorvoert. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een bedrijfskundige, economische of technische WO-studie gedaan of staat op het punt om deze af te ronden.

 • Je bent analytisch ijzersterk en je bent nieuwsgierig om iets tot de bodem uit te zoeken.

 • Je bent gestructureerd, werkt efficiënt, en weet goed overzicht te behouden.

 • Je bent ondernemend, proactief, en bent bereid altijd dat stapje extra te zetten. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.

 • Je bent commercieel sterk, maar geen gladde verkoop. De nadruk ligt bij Verifai meer op de relatie dan op harde verkoop. Relaties opbouwen en onderhouden is dan ook jouw tweede natuur. 

 • Je bent betrokken en voelt je verantwoordelijk voor de klanten die je spreekt. Je bent communicatief ijzersterk en kunt goed in het Nederlands en Engels overweg met woorden, zowel op papier als door de telefoon!

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling.
 • Volop doorgroeimogelijkheden (vanaf dag 1 maak jij het verschil).
 • Unieke en informele werksfeer (elke week borrels en activiteiten).
 • Dynamisch, multidisciplinair en jong team (iedere bijdrage telt).
 • Alle ruimte voor talent (maak het proces mee van A tot Z).
 • Alle spullen die je thuis en op kantoor nodig hebt: een high-end PC met accessoires en extra schermen, noise cancelling headphones, een goed bureau en ergonomische bureaustoel.
 • Indien gewenst, functieoverschrijdende werkzaamheden om je professioneel verder te ontwikkelen.

Zo kan je dag eruit zien

Je begint de dag met een goede kop koffie die Gert Jan voor je gezet heeft. Dan kijk je naar je to-do voor vandaag. Je hebt de ochtend vrijgemaakt om een aantal grote klanten vanuit relatiebeheer te bellen. In deze gesprekken vraag je of ze tevreden zijn over onze software en of er nog iets is waarmee we ze kunnen helpen. Eén klant zou graag een intensievere samenwerking zien. Uiteraard plan je een vervolgafspraak met deze klant. Laten we samen de mogelijkheden verkennen!

In de agenda van beurzen en congressen zie je dat er binnenkort een interessante congres over digitale identiteit plaatsvindt in Londen. Daar moeten we bij zijn! Je schrijft een uitgebreid voorstel zodat we het tijdens de wekelijkse sales meeting kunnen bespreken. Vlak voor de lunch vraagt Gert Jan of je zin hebt in een broodje van Bakker Bart. Natuurlijk!

Aan het begin van de middag presenteer je tijdens de wekelijkse salesmeeting het voorstel om naar het congres in Londen te gaan. Iedereen waardeert de moeite die je hebt gestoken in het uitwerken van het voorstel en stemt in met het voorstel om naar dit congres te gaan. De voorbereidingen kunnen beginnen! Later in de middag heb je een aantal gesprekken met potentiële klanten die allemaal geïnteresseerd zijn in Verifai. Deze bereid je nauwgezet voor. Eén potentiële klant vraagt je om een offerte. Die stuur je meteen op.

Aan het eind van de dag controleer je of het team alles operationeel heeft weten af te ronden. Je ziet dat de klant aan wie je de offerte stuurde, hem al heeft goedgekeurd! Je zorgt er meteen voor dat alles in gang wordt gezet, zodat de nieuwe klant Verifai zo snel mogelijk kan integreren. Daarna help je je andere collega's met het beantwoorden van de laatste operationele vragen en blijf je nog even hangen voor de VrijMiBo. Een goede afsluiter van de week!

Zo werken wij

Bij Verifai word je onderdeel van een groeiend team van fanatieke mensen die de markt voor digitale identiteitsverificatie willen veranderen. Iedere dag werken we samen aan innovatieve oplossingen waarbij we de behoeftes van onze klanten op plek één zetten. Het team bestaat uit een mix van studerende, net-afgestudeerde en ervaren collega’s van verschillende nationaliteiten en verschillende studieachtergronden. Ondanks dat we losstaan van Belsimpel, delen we de middelen samen. We zitten daarom in hetzelfde pand aan de Grote Markt en hebben gezamenlijke borrels en feestjes. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel en Verifai. Verder hanteren we geen strikte functiescheidingen, maar stemmen je werkzaamheden af op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Functieoverschrijdende werkzaamheden om je persoonlijk te ontwikkelen zijn dus zeker mogelijk!

We dagen jou graag uit om samen met ons onze fantastische producten zo goed mogelijk in de markt te zetten en te verkopen. Doe je mee?