iNspire 2021

Career
Company
HTG
Type
Business Course
Location
Groningen
Sector
Fast Mover Consumer Goods, Services
Required language
Dutch, English
Area
Economics, Finance, Sales, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain

Description

iNspire 2021

17 juni | Stadslab Groningen

Work vs Life Balance

Op 17 juni 2021 vindt de tweede editie van iNspire plaats in een nieuwe vorm. Namelijk als hybride event! De locatie voor het iNspire is dit jaar het Stadslab in Groningen. We hopen hier veel mensen fysiek te mogen ontvangen, maar helaas blijft de toekomst onzeker. Daarom gaan we ook zorgen voor een toffe livestream die je thuis, vanaf de bank, kunt volgen.

Om zeker te zijn van jouw toegang tot iNspire 2021, schrijf je je in via de button rechtsboven. We reserveren dan een plek voor je in het Stadslab. Wil je je liever alleen inschrijven voor de livestream? Dat kan! Geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Natuurlijk houden we de coronamaatregelen van de Rijksoverheid scherp in de gaten. Mocht dit gevolgen hebben voor het fysieke event, dan hoor je dit ruim voor het event plaatsvindt.

Deze editie willen we jou inspireren rondom het thema: Work vs. Life Balance. In het Stadslab Groningen, op het voormalige terrein van de Suikerunie, delen een aantal experts speciaal voor jou hun visie en allerbeste tips op het gebied van Work vs. Life Balance zodat jij zowel op je werk als in je privéleven de beste versie van jezelf bent. We zijn druk bezig met het rondmaken van het programma en onze sprekers. More info is coming soon!

iNspire in het kort

Kennis delen

Tijdens iNspire staat het delen van kennis centraal. Door het organiseren van presentaties, lezingen, en workshops wil HTG Young Professionals uit diverse vakgebieden en met uiteenlopende interesses bij elkaar brengen.

Ontwikkeling

Door het delen van kennis komen we tot inspiratie. Die inspiratie zorgt weer voor ontwikkeling op persoonlijk, professioneel, maatschappelijk en sociaal vlak.

Voor Young Professionals

iNspire wordt georganiseerd voor Young Professionals uit het Noorden. Ieder jaar focussen wij op een nieuw thema en hiermee willen we blijven vernieuwen en inspireren.

Netwerken

Naast kennis opdoen is er ook ruimte om je mede bezoekers én de sprekers beter te leren kennen. Het uitbreiden van je netwerk, onder het genot van een borrel in informele sfeer!

Apply Here!