Pre-Management Traineeship (12-16 u/w)

Career
Company
Belsimpel
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Required language
English
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, Sales, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain, Marketing
Website
http://belsimpel.nl

Description

Pre-Management Traineeship (12-16 u/w)

De perfecte voorbereiding op je carrière in het mooie Groningen!

Parttime | 12-16u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel waardevolle skills naast je master.

Ben jij over (minder dan) een jaar afgestudeerd en wil je naast je studie zowel op professioneel als persoonlijk vlak waardevolle vaardigheden ontwikkelen op het gebied van management? Join het Pre-Management Traineeship bij Belsimpel: de perfecte opstap naar ons Management Traineeship! Door de enorme groei en internationalisering ervaar je wat Change Management daadwerkelijk betekent en word je tijdens je studie extra uitgedaagd.

Wat doe je als Pre-Trainee?

Vanaf één jaar tot drie maanden voor je afstuderen kun je met het pre-traineeship starten. Gedurende het sollicitatieproces kijken we samen in welk operationeel team jij gaat starten. Op basis van jouw interesses kijken we welk team het beste bij jou past en waar je na je Pre-Management Traineeship aan de slag kunt als Management Trainee. Meer informatie over het Management Traineeship vind je hier!

Wanneer je bent gestart leer je in sneltreinvaart alle werkzaamheden van je team, want we zijn ervan overtuigd dat je alleen echt goed kunt leidinggeven als je zelf meester bent op de inhoud. Met je frisse blik als nieuwe collega kun je direct input geven op onze processen, want aan constant verbeteren hechten we veel waarde. Naast de inhoudelijke taken maak je daarom ook al snel kennis met projectmatig werken en haak je bijvoorbeeld aan bij een project gericht op het coachen van collega’s of het verbeteren van trainingen. Je wordt gedurende het hele traject intensief begeleid door een ervaren trainee en in jullie gesprekken kijken jullie samen waar jouw kwaliteiten liggen. Op zowel persoonlijk als professioneel vlak word je klaargestoomd voor een vliegende start van je carrière bij Belsimpel.

Om de vliegende start te bevorderen krijg je trainingen die normaal alléén fulltime collega’s volgen. Van gespreksvaardigheden training tot trainingen gericht op zo slim en efficiënt mogelijk werken, wij zorgen voor een steile leercurve. Dit zijn trainingen gericht op zo slim en efficiënt mogelijk werken. Ook haak je al een keer aan bij een boekbespreking over een boek dat Jeroen & Jeroen hebben gelezen in de oprichting van Belsimpel. Op deze manier word je al helemaal ondergedompeld in onze cultuur, want die vinden wij erg belangrijk. Wij vinden constante verbetering en groei enorm belangrijk en daar kan een frisse blik van een Pre-Management Trainee aan bijdragen!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

 • Volop doorgroeimogelijkheden: Vanaf dag 1 maak jij het verschil.
 • Werken in hartje Groningen: Op je fiets naar kantoor.
 • Vergroot je (super)krachten: Werk met >700 fanatieke collega’s.
 • Unieke werksfeer: Elke week borrels en activiteiten.

Waar ga je aan de slag als Pre-Trainee?

Het is mogelijk om in één van onze vijf operationele teams aan de slag te gaan:
Team Verzenden & Bezorgen, Team Klantenservice, Team Retour & Reparatie, Team Winkels of Team Abonnementen. Bekijk hier de vacatures om een beeld te krijgen van de verschillende teams.

Wie ben jij?

 • Je hebt bijna een WO-diploma in the pocket en het leiden van een team zit in jouw bloed.

 • Met je fanatisme en positiviteit weet jij mensen te inspireren.

 • Je bent communicatief erg sterk en je kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.

 • Je bent ondernemend en proactief. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.

 • Je bent bij voorkeur minimaal 1 avond per week en 1 weekenddag per twee weken beschikbaar (zo niet, verzoek om dit aan te geven bij je sollicitatie!)

 • Om ervoor te zorgen dat je ook voldoende tijd kunt steken in het afronden van je studie, bieden we pre-trainees de mogelijkheid om 12 uur te werken in plaats van de normale 16 uur. Bij voorkeur geldt dit alleen voor het laatste half jaar van je studie maar de uren die je werkt in de periode tot afstuderen is altijd bespreekbaar. Schroom niet om contact op te nemen met werken@belsimpel.nl als je twijfelt of jouw wensen mogelijk zijn, in overleg is veel mogelijk.

 • Je bent opzoek naar een parttime uitdaging voor naast je studie en hebt de intentie om na je studie fulltime het Management Traineeship bij Belsimpel in Groningen te starten!

Heb je specifieke vragen of wil je gewoon meer weten over ons traineeship? Neem vrijblijvend contact met ons op via werving@belsimpel.nl. We brengen je graag in contact met één van onze trainees, zij vertellen je graag meer over hun ervaring met het traineeship bij Belsimpel!

APPLY HERE