Junior Consultant

Career
Company
Target
Type
Starters position
Location
Other
Sector
Consultancy, Services
Required language
Dutch
Area
Economics, International Business, Business Administration, Management

Description

Functieomschrijving

Je bent (bijna) klaar met je studie en ongeduldig om uit de startblokken te schieten en je carrière een echte boost te geven. Je zoekt niet zomaar een functie, maar een functie waarin je héél snel kunt groeien en kan laten zien wat je waard bent. Zoals Thomas, die in 3 jaar na zijn studie is doorgegroeid naar Business Manager en onlangs mede eigenaar is geworden. Dat gebeurt niet vanzelf, maar is alleen weggelegd voor diegene die de volle 100% geeft, vol overgave en doelgericht bouwt aan zijn carrière, ontwikkeling en toekomst. Als jij die drive hebt om de beste te zijn, ligt er binnen Target een geweldige toekomst voor je.

Target is een snelgroeiende speler in de arbeidsmarkt met de ambitie om hét toonaangevende label te zijn in de Industrie. Wij zoeken mensen die zich willen ontwikkelen om deze ambitie te verwezenlijken. Als Consultant adviseer je directies, Managers en HR in hun zoektocht naar de juiste HBO/WO professionals en maak je nuttige verbindingen met kandidaten.

Dat alles doe je in een organisatie die staat voor vernieuwing, groei en verantwoordelijkheid. Target | the career company heeft een hagelnieuw pand betrokken met alle ruimte voor groei en ontspanning. Zo lunchen wij samen en hebben wij onze eigen inpandige bar voor een gezellig (vrijdagmiddag) borrels.

Verder groeien doen we graag met gedreven mensen die aan het begin staan van hun carrière en vol energie zitten om te groeien en mee te bouwen aan een succesvol merk. Als Consultant ga jij binnen korte tijd een groot netwerk opbouwen binnen de industrie in Noordoost-Nederland. Dagelijks sta je in contact met aansprekende bedrijven, interessante kandidaten en zorg jij voor de juiste match. Je bent gedreven en wilt succesvol zijn in je vak. Als Consultant heb je veel ruimte voor eigen inbreng, maar kun je altijd sparren met ervaren Consultants. Op deze manier kun jij binnen no-time uitgroeien tot een begrip binnen de wereld van recruitment met verantwoordelijkheid over je eigen business.

Wil je onderdeel zijn van een organisatie waaraan jij nog mede vorm kan geven? Dan komen we graag in contact! 

Functie-eisen

Onze ideale nieuwe collega is gedreven om bij te dragen aan de groei van Target. We zoeken iemand die initiatief toont en kansen ziet om verder te ontwikkelen. Verder vragen we:

•    Afgeronde hbo/wo opleiding;
•    Je hebt gevoel voor commercie en bent een echte netwerker;
•    Bedrijfskundig inzicht;
•    Je legt makkeljk contact, bent gedreven, resultaatgericht en hebt zelfvertrouwen;
•    Verantwoordelijkheidsgevoel;
•    Iemand met een eigen mening en authenticiteit, die soms buiten de lijntjes kleurt.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden jou datgene wat jij nodig hebt om tot je recht te komen. Als Consultant krijg je:

•    Een goed salaris, afhankelijk van je ervaring;
•    Ongelimiteerde forse bonus;
•    Lease-auto;
•    Onbeperkt vakantie dagen (meer weten? De Stentor schreef erover);
•    Iedere dag een gratis gezamenlijke lunch;
•    Een gedreven team met de ambitie om het verschil te maken in de markt.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over jouw toekomstige functie of onze organisatie en onze toekomstplannen kun je contact opnemen met Erik Bakker op erikbakker@target.nl of 06-83981420.

Organisatie

Target focust op de industrie in Noord-, Oost- en Midden-Nederland en is werkgever voor ruim 80 technische professionals. Daarnaast weten onze klanten ons goed te vinden voor vraagstukken op het gebied van interim management en executive search. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de Maak- en Procesindustrie en Machinebouw en zijn o.a. Vitens, Marel, Ventilex, MPS systems, GEA, Fresenius, Cabot. We zijn preferred partner voor diverse Key Accounts.

Kenmerken van Target: saamhorigheid, vrijdagmiddagborrel, kwartaaluitjes, geen vaste werktijden & locatie. Maar bovenal de drive om mee te bouwen aan een organisatie waarin je je eigen business kunt opbouwen. Jij bepaalt je eigen succes in een organisatie waar plezier hebben centraal staat. Wil je alvast een impressie van de organisatie? Bekijk hier onze bedrijfsfilm. 

Apply Here!