De Grote Ontdek Je Drijfverenshow

Career
Company
Bewegin
Type
Business Course
Location
Utrecht
Sector
Consultancy
Required language
Dutch
Area
Change Management, Economics, International Business, Business Administration

Description

Jouw consultancy kickstart – kom in Bewegin!

Met Bewegin kies je voor een bijzonder traineeship. Je gaat direct aan de slag bij de opdrachtgever en draait mee in een zeer compleet ontwikkeltraject. In twee jaar ontwikkel jij je zo tot junior organisatieontwikkelaar – een veelzijdige professional, klaar voor de volgende stap.

Waardevolle werkervaring. Toffe trainingen. Intensieve coaching door je persoonlijke talentregissseur. En natuurlijk volop plezier maken. Dat kenmerkt Bewegin. Wij zijn een thuis voor ambitieuze starters zoals jij. De plek waar je een boost geeft aan je professionele én je persoonlijke groei.

De Grote Ontdek Je Drijfverenshow

Speciaal voor starters zoals jij organiseert Bewegin De Grote Ontdek Je Drijfverenshow. In deze enerverende online workshop ga je op zoek naar wat jou drijft. Samen duiken we in Bewegin en gaan we aan de slag met jouw ambities.

Dit is jouw kans om kennis te maken met Bewegin, andere talenten te ontmoeten en vooral: jezelf nog beter te leren kennen dan je al deed.

Na afloop van de workshop heb je namelijk een beter beeld van je drijfveren, weet je wat jij belangrijk vindt in een eerste baan, en heb je ongetwijfeld ook een toffe tijd gehad.

Ook voor jou?

We organiseren deze workshop speciaal voor talenten die aan het begin van hun loopbaan staan en die mooie ambities hebben. Bijvoorbeeld als change manager, als adviseur of in de consultancy.

We bekijken elke aanmelding zorgvuldig en laten je daarna weten of je bij de genodigden voor de Show zit.

Tot bij de show?

Check snel alle informatie op onze website en meld je aan!

Apply Here!