Assistant Purchaser

Career
Company
Belsimpel
Type
Part-time
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Required language
Dutch, English
Area
Purchasing
Website
http://belsimpel.nl

Description

Koop slim in zodat wij onze klanten de beste prijs kunnen garanderen!

Een analytische bijbaan met verantwoordelijkheid en uitdaging.

Als jij in je vrije tijd al eens met aandelen bezig bent geweest of als je altijd alle prijzen tot in den treure vergelijkt voor je een aankoop doet, dan is deze bijbaan echt iets voor jou. Bij Belsimpel kopen we jaarlijks meer dan een miljoen smartphones en andere producten in voor onze Nederlandse klanten. Nu we ook de internationale markt op zijn gegaan, worden dit er alleen maar meer. Om ervoor te zorgen dat we succesvol doorgroeien, moeten we natuurlijk zorgen voor de beste prijzen en een actuele voorraad, help jij ons mee?

Wat doe je als Assistant Purchaser?

Als Assistant Telecom Purchaser ben je de ondersteunende kracht binnen het inkoopteam. Jij als Telecom Purchaser focust je op het inkopen van telefoons en tablets. Jij bent het éérste contact voor Belsimpel naar de volledige Europese markt, maar staat ook dagelijks in contact met andere teams binnen Belsimpel, zoals het finance team, verschillende marketingteams en onze logistieke afdeling. Je voorziet alle afdelingen constant van de meest actuele informatie over nieuwe modellen, prijs wijzigingen en voorraad. Ontzettend belangrijk, aangezien zij afhankelijk zijn van jouw input. Jouw onderhandeling skills, het aanvoelen van ontwikkelingen op de markt en het vertalen hiervan naar de verschillende afdelingen binnen Belsimpel zijn essentieel voor het bepalen van onze strategieën.

Jij bent op zoek naar een uitdagende functie waarin je analytische en communicatieve vaardigheden uitstekend naar voren komen. Je gaat nauwkeurig te werk, zodat je in je onderhandelingen ijzersterk staat. Samen met je team zorg je ervoor dat er jaarlijks voor miljoenen aan telefoons worden ingekocht, een klus met flinke verantwoordelijkheden!

Tijdens je werkzaamheden heb je directe lijntjes met Jeroen en Jeroen en werk je in een compact team met zeer ervaren inkopers. Hierdoor zit je super dicht bij de core business en grote deals die dagelijks worden gemaakt. Deze parttime functie geeft je een kijkje in de keuken waarbij je voldoende kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Tevens zijn er mogelijkheden om door te stromen naar de functie van fulltime Inkoper. Naast deze mooie kans om jezelf te ontwikkelen, heerst er een ontzettend gezellige sfeer en zijn er regelmatig leuke activiteiten om je collega’s nog beter te leren kennen. 

Zo kan je dag eruit zien

Wanneer je om iets voor 9 achter je bureau schuift, zie je dat Titus al een kop koffie voor je klaar heeft staan. Vervolgens begint het team met de dagstart waarin de belangrijkste taken van de dag worden besproken. Elke ochtend maak je samen met je team de want-to-buy op; wat moet er aangevuld worden in de voorraad, welke tablets en toestellen, wat zijn de aantallen? Je wacht vervolgens tot de offers binnenstromen, maar echt wachten doe je natuurlijk niet! Terwijl de aanbiedingen binnenstromen stel jij je collega’s op de hoogte van de allerbeste deals zodat zij deze niet missen en houd jij de mailbox in de gaten. Tijdens de middagpauze loop je samen met je collega’s van team Finance naar de Albert Heijn om de hoek voor een vers broodje. Wanneer je terug komt in de kantine word je meteen uitgedaagd voor een potje tafeltennis: Arjen wil een revanche voor de verloren pot van gisteren. Je verslaat Arjen nogmaals en voldaan ga je weer aan het werk. Aan het einde van de dag controleer je of alle verwachte leveringen zijn binnengekomen. Je past waar nodig de levertijden op onze website aan door een nieuwe leverindicatie bij de leverancier op te vragen. Al met al een productieve dag, je sluit je PC af en besluit om nog even te borrelen in de kantine. Het is vrijdagmiddag en dat betekent natuurlijk volop gezelligheid!

Wat bieden wij?

  • Volop doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 maak jij het verschil.
  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor.
  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >500 fanatieke collega's.
  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je zit in je laatste fase van je bacheloropleiding of volgt een masteropleiding en wil graag ontdekken of er ook een mooie fulltime kans voor je ligt bij Belsimpel.
  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.
  • Op het gebied van communicatie sta jij sterk en je deinst niet terug voor wat extern contact in de toekomst.
  • Je mindset is commercieel, maar ook analytisch ben je ijzersterk.
  • Relaties opbouwen en onderhouden is jouw tweede natuur.
  • Onderhandelen kun jij gewoon als de beste.

APPLY HERE!