Student Job Proces optimalisatie

Career
Company
Nedap
Type
Starters position
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Student Job Onderzoek transportkosten

Nedap levert internationaal wereldwijd aan meer dan 100 landen, waarbij klanten op verzoek transport georganiseerd willen hebben tot levering aan deur. Om dat mogelijk te maken, maken wij binnen de organisatie gebruik van ICC Incoterms die aansluiten op klantbehoefte met daaraan gekoppeld een TMS (intern) of via gecontracteerde 3PL partners (extern) voor uitvoering van de transportopdracht.

Het doel wat we willen bereiken is om transparantie en duidelijkheid te bieden aan klanten op het gebied van transportkosten en order volumes, waarbij een efficiënter proces wordt nagestreefd zowel intern als extern. 

We zoeken iemand die denkt in mogelijkheden en graag werkt in een internationale, dynamische en inspirerende organisatie.

In deze opdracht is het de bedoeling om te onderzoeken op basis van historische data op welke wijze we het transportproces verder kunnen optimaliseren met bovenstaand doel als uitgangspunt. De focus ligt met name op data analyse om tot bepaalde scenario’s te komen die de klanttevredenheid naar een hoger niveau kunnen brengen met de volgende uitwerking in vraagstelling:

1. Kunnen we op basis van ons order portofolio transportkosten vooraf berekenen en hoe zie dat eruit?

2. Welke optimalisaties zijn nodig om het transportproces schaalbaar te maken met daarin onderwerpen als klantbehoefte en TCO (total cost of ownership)?

Jouw team

Je gaat werken bij Nedap Algemeen. Je wordt in deze student job begeleid vanuit ons hoofdkantoor in Groenlo, maar je kunt ook vanuit ons kantoor in Utrecht en vanuit huis werken. De bedrijfscultuur is dynamisch, zeer transparant, proactief en met veel ruimte voor eigen inbreng.

Ons aanbod

Het betreft een werkstudentplek per direct in een inspirerende omgeving voor ongeveer twee dagen in de week voor circa drie maanden. 

Bij de werkstudentbaan hoort natuurlijk een passend salaris. Dit wordt afgestemd op basis van jouw ervaring en kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie.

Vereiste ervaringen en skills

  • Je houdt van een uitdaging, neemt graag het initiatief en werkt gedetailleerd;
  • Je kan goed met data overweg en beschikt over een groot analytisch vermogen; 
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team;
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding (commercieel of bedrijfskundig), denk bijvoorbeeld aan International Business, Business Administration oid;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Sollicitatieprocedure

Is deze vacature precies wat je zocht? Klik dan direct op de sollicitatiebutton hierboven. Upload je motivatiebrief en CV t.a.v. Anniek Kamerink en de procedure is van start. Voor meer informatie kun je Anniek een mail sturen (anniek.kamerink@nedap.com). 

Alleen sollicitaties die via de sollicitatiebutton binnenkomen worden meegenomen in de procedure.

Apply now!