Marketing Specialist - Verifai

Career
Company
Belsimpel
Type
Part-time
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Required language
English
Website
http://belsimpel.nl

Description

Marketing Specialist

Iedere maand verifiëren tienduizenden mensen hun identiteit met behulp van de software van Verifai. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een mobiel abonnement of het openen van een bankrekening met je telefoon. Onze geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen voor digitale identiteitscontrole worden vertrouwd door internationale bedrijven uit verschillende industrieën. We zien dat de vraag naar onze software sterk toeneemt. We zijn daarom op zoek naar een collega die ons wil helpen bij het nóg beter in de markt zetten van onze slimme software. Deze functie is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan het bestrijden van identiteitsfraude wereldwijd!

Wat doe je als Marketing Specialist?

 • Je bent medeverantwoordelijk voor alle online marketingprojecten binnen Verifai, waaronder Google Ads en onze website.

 • Je denkt intensief mee over het opzetten van nieuwe campagnes.

 • Je analyseert nauwkeurig grote datasets en monitort elke dag de prestaties van verschillende campagnes.

 • Je gebruikt de verkregen inzichten om de marketingcampagnes voortdurend te verbeteren.

 • Je identificeert nieuwe ontwikkelingen in de markt en praat hierover met het business development team, zodat dit meegenomen kan worden in de productontwikkeling.

Wie ben jij?

 • Je volgt een WO-Bachelor of Master aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en hebt een passie voor marketing.

 • Je bent 12 uur per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

 • Je bent analytisch sterk. Het analyseren van data schrikt jou niet af, je haalt er waardevolle inzichten uit voor toekomstige campagnes.  

 • Je wilt graag veel leren in een korte tijd, bent enthousiast en nieuwsgierig.

 • Je bent sociaal en een kei in communiceren, ook in de Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling.
 • Volop doorgroeimogelijkheden (vanaf dag 1 maak jij het verschil).
 • Unieke en informele werksfeer (elke week borrels en activiteiten).
 • Dynamisch, multidisciplinair en jong team (iedere bijdrage telt).
 • Alle ruimte voor talent (maak het proces mee van A tot Z).
 • Alle spullen die je thuis en op kantoor nodig hebt: een high-end PC met accessoires en extra schermen, noise cancelling headphones, een goed bureau en ergonomische bureaustoel.
 • Indien gewenst, functieoverschrijdende werkzaamheden om je professioneel verder te ontwikkelen.

Zo kan je dag eruit zien

Je komt het kantoor binnen, pakt een verse kop koffie en gaat op je werkplek zitten. Zodra je je computer hebt opgestart, open je het dashboard waar je de laatste statistieken van de campagnes van Verifai kunt zien. Je ziet dat het aantal impressies en clicks in de afgelopen week een stuk hoger is dan normaal en vraagt je af hoe dit mogelijk is. Na wat onderzoek ontdek je dat de aanpassingen die je vorige week hebt gedaan een groot succes zijn: door de zoekwoorden beter te optimaliseren, wordt de advertentie veel vaker getoond in de Google zoekresultaten! Vol trots deel je de eerste resultaten met het team, want dit is natuurlijk een fantastische stap!

Na deze ontdekking ga je verder met het optimaliseren van de campagnes bij Google en Bing. Waar valt de meeste winst te behalen? Zijn er campagnes die minder goed presteren dan verwacht, hoe komt dat en hoe kunnen we die campagnes verbeteren? Dit zal waarschijnlijk de hele ochtend in beslag nemen. Je vinkt nog wat taken af van je to-do en je hoort je maag rommelen, op naar de kantine voor een heerlijke lunch van Berend.

In de pauze speel je een paar potjes pool met Ronald, en het is je eindelijk gelukt om hem te verslaan! Na de pauze is het tijd voor een project update met Ilona: jullie werken aan een algoritme dat automatisch advertentiebudgetten aanpast op basis van signalen uit de markt, maar de residuen van het onderliggende tijdreeksmodel hebben niet de juiste verdeling. Na wat puzzelen lossen jullie het moeilijke vraagstuk op. Samen bepalen jullie hoe het model moet worden aangepast en daar zijn jullie de rest van de middag mee bezig. Aan het eind van de dag controleer je het algoritme en ja hoor, het werkt perfect! Met een tevreden gevoel sluit je de computer af en besluit naar de kantine te gaan: Ronald wil revanche voor het verloren spel van vanmiddag!

Over Verifai

Hoe creëer je de beste ervaring om iemands ware identiteit vast te stellen in een digitale wereld? In 2016 stond de grootste onafhankelijke Nederlandse telecomretailer Belsimpel voor deze vraag. Bij de aanschaf van een telefoon met abonnement is een sterke methode voor identiteitscontrole vereist. Het identiteitsverificatieproces was echter nog grotendeels op papier gebaseerd en erg inefficiënt. Het bedrijf zocht naar een eenvoudige, betaalbare en effectieve manier van digitale identiteitsverificatie, maar geen enkele oplossing voldeed aan alle eisen. De gevestigde aanbieders op de markt gebruikten verouderde technieken, waren niet innovatief en vooral niet transparant. Jeroen & Jeroen, oprichters van Belsimpel, besloten om zelf een oplossing te ontwikkelen die kan voldoen aan de snel evoluerende behoeften van de snelgroeiende wereldwijde bedrijven van vandaag.

In 2017 resulteerde dit in de spin-off Verifai. Het identiteitsverificatieplatform van Verifai is beschikbaar voor bedrijven van elke omvang en is gemaakt om naadloos aan te sluiten binnen iedere industrie. Onze missie is om identiteitsfraude tot het verleden te laten behoren. Dat willen we bereiken door privacyvriendelijke, gebruiksvriendelijke en vooral betaalbare oplossingen voor identiteitsverificatie aan te bieden, zodat onze klanten een totaalbeeld krijgen van de identiteit van hun klanten.

Zo werken wij

Bij Verifai word je onderdeel van een groeiend team van fanatieke mensen die de markt voor digitale identiteitsverificatie willen veranderen. Iedere dag werken we samen aan innovatieve oplossingen waarbij we de behoeftes van onze klanten op plek één zetten. Het team bestaat uit een mix van studerende, net-afgestudeerde en ervaren collega’s van verschillende nationaliteiten en verschillende studieachtergronden. Ondanks dat we losstaan van Belsimpel, delen we de middelen samen. We zitten daarom in hetzelfde pand aan de Grote Markt en hebben gezamenlijke borrels en feestjes. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel en Verifai. Verder hanteren we geen strikte functiescheidingen, maar stemmen je werkzaamheden af op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Functieoverschrijdende werkzaamheden om je persoonlijk te ontwikkelen zijn dus zeker mogelijk!

We nodigen jou graag uit om samen met ons de digitale identiteitsverificatiemarkt te transformeren. Doe je mee?

Solliciteer!