Specialist B2B - Verifai

Career
Company
Belsimpel
Type
Part-time
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Required language
English
Website
http://belsimpel.nl

Description

Specialist B2B

Verifai ontwikkelt oplossingen voor digitale identiteitscontrole voor bedrijven zodat zij hun klanten eenvoudig maar grondig kunnen verifiëren. We werken met slimme technologie als kunstmatige intelligentie om het leven beter te maken voor onze klant en voor de eindgebruiker. Zo vertrouwen onze klanten op onze neurale netwerken voor fraudedetectie, terwijl eindgebruikers gebruiksvriendelijk hun legitimatiebewijzen kunnen scannen met behulp van onze slimme software voor documentherkenning. De vraag naar onze digitale oplossingen neemt sterk toe. We zijn daarom op zoek naar parttime collega’s die ons willen helpen bij het onderhouden van al het zakelijke contact. Het is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan het bestrijden van identiteitsfraude wereldwijd!

Wat doe je als Specialist B2B?

 • Je volgt een bachelor of masteropleiding, bij voorkeur in bedrijfskundige of economische richting.

 • Je bent 12 uur per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

 • Je bent gestructureerd en weet goed overzicht te behouden.

 • Je bent commercieel sterk, maar geen gladde verkoop. De nadruk ligt bij Verifai meer op de relatie dan op harde verkoop. Relaties opbouwen en onderhouden is dan ook jouw tweede natuur.

 • Je bent stressbestendig, werkt overzichtelijk en efficiënt.

 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Wie ben jij?

 • Je volgt een bachelor of masteropleiding, bij voorkeur in bedrijfskundige of economische richting.

 • Je bent 12 uur per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

 • Je bent gestructureerd en weet goed overzicht te behouden.

 • Je bent commercieel sterk, maar geen gladde verkoop. De nadruk ligt bij Verifai meer op de relatie dan op harde verkoop. Relaties opbouwen en onderhouden is dan ook jouw tweede natuur.

 • Je bent stressbestendig, werkt overzichtelijk en efficiënt.

 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling.
 • Volop doorgroeimogelijkheden (vanaf dag 1 maak jij het verschil).
 • Unieke en informele werksfeer (elke week borrels en activiteiten).
 • Dynamisch, multidisciplinair en jong team (iedere bijdrage telt).
 • Alle ruimte voor talent (maak het proces mee van A tot Z).
 • Alle spullen die je thuis en op kantoor nodig hebt: een high-end PC met accessoires en extra schermen, noise cancelling headphones, een goed bureau en ergonomische bureaustoel.
 • Indien gewenst, functieoverschrijdende werkzaamheden om je professioneel verder te ontwikkelen.

Zo kan je dag eruit zien

Je begint de dag met een goede kop koffie die Gert Jan voor je heeft gezet. Dan kijk je in de zakelijke inbox en zie je dat er een aantal aanvragen zijn binnengekomen van potentiële klanten die graag een kennismakingsgesprek willen. Deze plan je zorgvuldig in. Hierna is het tijd om de overige mails te beantwoorden en huidige klanten te bellen en te vragen of je nog iets voor ze kunt betekenen. Dit houdt je de hele ochtend wel zoet! In de pauze vraagt Gert Jan of je zin hebt in een broodje van Bakker Bart. Daar zeg je geen nee tegen!

In de middag is het tijd voor de wekelijkse vergadering met het Verifai Sales team. Robbin heeft een voorstel uitgewerkt om naar een congres in Londen te gaan en wil graag jullie input. Na een korte discussie blijkt dat dit congres erg relevant is voor Verifai, en besluiten jullie ook te gaan. De voorbereidingen kunnen beginnen! Na de wekelijkse meeting heb je nog een sales meeting met een potentiële lead. Aan jou de taak om de organisatie te leren kennen en hen nieuwsgierig te maken naar de oplossingen van Verifai. Aan het einde van de middag check je of alle mails beantwoord zijn. Collega Jelle van het ontwikkelteam vraagt of je zin hebt in een potje tafeltennis. Een mooie afsluiting van de werkdag!

Over Verifai

Hoe creëer je de beste ervaring om iemands ware identiteit vast te stellen in een digitale wereld? In 2016 stond de grootste onafhankelijke Nederlandse telecomretailer Belsimpel voor deze vraag. Bij de aanschaf van een telefoon met abonnement is een sterke methode voor identiteitscontrole vereist. Het identiteitsverificatieproces was echter nog grotendeels op papier gebaseerd en erg inefficiënt. Het bedrijf zocht naar een eenvoudige, betaalbare en effectieve manier van digitale identiteitsverificatie, maar geen enkele oplossing voldeed aan alle eisen. De gevestigde aanbieders op de markt gebruikten verouderde technieken, waren niet innovatief en vooral niet transparant. Jeroen & Jeroen, oprichters van Belsimpel, besloten om zelf een oplossing te ontwikkelen die kan voldoen aan de snel evoluerende behoeften van de snelgroeiende wereldwijde bedrijven van vandaag.

In 2017 resulteerde dit in een spin-off die onder de naam Verifai op de markt werd gebracht. Het identiteitsverificatieplatform van Verifai is beschikbaar voor bedrijven van elke omvang en is gemaakt om naadloos aan te sluiten binnen iedere industrie. Onze missie is om identiteitsfraude tot het verleden te laten behoren. Dat willen we bereiken door privacyvriendelijke, gebruiksvriendelijke en vooral betaalbare oplossingen voor identiteitsverificatie aan te bieden, zodat onze klanten een totaalbeeld krijgen van de identiteit van hun klanten.

Zo werken wij

Bij Verifai word je onderdeel van een groeiend team van fanatieke mensen die de markt voor digitale identiteitsverificatie willen veranderen. Iedere dag werken we samen aan innovatieve oplossingen waarbij we de behoeftes van onze klanten op plek één zetten. Het team bestaat uit een mix van studerende, net-afgestudeerde en ervaren collega’s van verschillende nationaliteiten en verschillende studieachtergronden. Ondanks dat we losstaan van Belsimpel, delen we de middelen samen. We zitten daarom in hetzelfde pand aan de Grote Markt en hebben gezamenlijke borrels en feestjes. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel en Verifai. Verder hanteren we geen strikte functiescheidingen, maar stemmen je werkzaamheden af op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Functieoverschrijdende werkzaamheden om je persoonlijk te ontwikkelen zijn dus zeker mogelijk!

We nodigen jou graag uit om samen met ons de digitale identiteitsverificatiemarkt te transformeren. Doe je mee?

Solliciteer!