Stage Proces Optimalisatie

Career
Company
Nedap
Type
Internship
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Elke grote organisatie in de wereld staat voor een belangrijke vraag: hoe houd ik mijn mensen, middelen en processen veilig? 

Bij Nedap Security Management helpen we deze organisaties door hoogwaardige technologie voor fysieke toegangscontrole te ontwikkelen. Om onze klanten een volledige oplossing te kunnen bieden, werken wij samen met andere gelijkgestemde bedrijven in onze sector. Deze technologiepartners zijn specialisten op hun eigen gebied en vullen onze eigen toegangscontroleoplossing AEOS aan. Wij stellen onze technologiepartners in staat integraties te bouwen tussen hun systemen en AEOS via ons Technology Partner Program (TPP). Op deze manier kan de klant profiteren van een complete beveiligingsoplossing die is gebouwd door meerdere specialisten zoals wij. 

In de afgelopen jaren hebben we het aantal integraties dat we via onze TPP hebben gerealiseerd, aanzienlijk vergroot. Hoewel het grootste deel van het eigenlijke ontwikkelingswerk door deze partners wordt gedaan, kost het ons nog steeds veel tijd en moeite om hun ontwikkelingswerk te initiëren en te ondersteunen. Wij streven ernaar deze ontwikkelingsprocessen te verbeteren, met als uiteindelijk doel betere integraties te realiseren op een snellere, meer moeiteloze manier. 

Tijdens deze stage zal jij gaan kijken naar hoe we dit proces kunnen optimaliseren. Het doel is om de hoeveelheid tijd en moeite die we momenteel besteden aan het realiseren van nieuwe integraties tot een minimum te beperken. Kortom: jouw creativiteit kan een enorme impact hebben op Nedap en onze technology partners! 

Jouw team

Je komt terecht in ons TPP team. Het is een relatief klein team waarin iedereen je gedurende jouw stage volledig zal ondersteunen.

Ons aanbod

Je hebt de flexibiliteit om vanuit huis te werken, maar het is ook mogelijk (en aangemoedigd) indien de maatregelen het toelaten om enkele dagen op ons mooie Nedap kantoor in Groenlo door te brengen. Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding en ben je van harte welkom op de ‘Nedap Student Day’ die elk halfjaar wordt georganiseerd. Zo kom je ook in contact met stagiaires, afstudeerders en werkstudenten bij andere marktgroepen binnen Nedap.

Vereiste ervaringen en skills

Wij zijn op zoek naar een energiek persoon met de creativiteit en drive om eigen ideeën om te zetten in actie. Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

  • Je hebt een HBO/WO studieachtergrond in de richting van Technische Bedrijfskunde, Business & IT, Communicatie of een vergelijkbare andere richting.
  • Je bent procesmatig, creatief en analytisch sterk;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Een goede beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal is een vereiste.

Deze opdracht is een stage om mee te werken en te leren. Helaas is deze opdracht niet mogelijk in de vorm van een afstudeeronderzoek.

Over Nedap Security Management

Veiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. Met onze technologie voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management zorgen wij ervoor dat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.

Sollicitatieprocedure

Is deze stage precies wat je zoekt? Klik dan direct op de sollicitatiebutton hierboven. Upload je motivatiebrief en CV t.a.v. Jaap Grondman en de procedure is van start. Voor meer informatie kun je Jaap een mail sturen (jaap.grondman@nedap.com).

Apply Now!