Business Consultancy Traineeship

Career
Company
ITDS
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Services
Required language
Dutch, English
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, International Business, Business Administration, Management
Website
https://itds.nl/

Description

Onder professionele begeleiding het maximale uit jouw talent halen? En dit allemaal in een betaald traineeship? Met een Business Consultancy Traineeship bij ITDS ontwikkel je je in een aantal weken tot Business Consultant. In deze periode ga je zes weken aan de slag voor een grote financiële dienstverlener. Geslaagd? Dan stroom je door naar het Consultancy Development Program. Je springt meteen in het diepe. En dan: een gegarandeerde baan. Wat zeggen we – een topbaan.

Als trainee ben jij de toekomst van ITDS. Met jouw enthousiasme en onze professionele begeleiding halen we het maximale uit jouw potentieel. Tijdens het Business Consultancy Traineeship kun je rekenen op waardevolle trainingen en uitdagende opdrachten. En daarna? Ga je met jouw expertise bij onze klanten het verschil maken.

OVER HET BUSINESS CONSULTANCY TRAINEESHIP

Ben jij klaar voor de (kick)start? Het Business Consultancy Traineeship rond je af in negen maanden en bestaat uit drie onderdelen.

Masterclass (week 1 t/m 6)
Via workshops en trainingen bereiden we je voor op je carrière als Business Consultant. Je leert alles over digitalisering, de SCRUM-methodiek, data-analyse en de financiële sector. Daarnaast train je jouw consultancy skills en werk je in teamverband aan uitdagende praktijkcases. De Masterclass rond je af met het behalen van vier belangrijke certificaten.

Een stage (week 7 t/m 12)
De volgende zes weken doe je met een team van collega’s een stageopdracht op het snijvlak van business en technologie voor een gerenommeerde bank of verzekeraar. Gedurende de masterclass en je stage word je intensief begeleid door onze Traineeship Managers en krijg je voortgangsgesprekken tijdens een wekelijkse Bila.

Het Consultancy Development Program (6 maanden)
Gefeliciteerd! Je eerste promotie is binnen. Na zes weken stage mag jij jezelf officieel Associate Business Consultant noemen en begin je aan het Consultancy Development Program. Tijdens deze fase werk je aan een uitdagend vraagstuk bij één van onze opdrachtgevers en volg je één keer per maand een training. Door de combinatie van werken met je People Manager, trainingen en opdrachten blijf jij jezelf ontwikkelen als Business Consultant bij ITDS.

WERKEN BIJ ITDS

Natuurlijk, we werken keihard. Maar hebben ook plezier. We borrelen niet alleen met elkaar, maar we sporten ook samen. We hockeyen, lopen halve marathons en we organiseren jaarlijks een skitrip. En vanuit ons sporthart zijn we sponsor van de Johan Cruyff Foundation. Een beetje de sfeer te proeven van onze activiteiten?

Neem een kijkje op onze werken bij pagina.

DIT KUN JE VAN ITDS VERWACHTEN

Een brutosalaris van € 2860 inclusief vakantiegeld. Ook krijg je € 400 mobiliteitsbudget waarmee je kan kiezen tussen bijvoorbeeld een leaseauto met tankpas of een NS Businesscard, een laptop, je mobiele onkosten kunnen gedeclareerd worden, 25 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling en een mooie thuisbasis in Amsterdam. Daarnaast krijg je:

  • Vanaf dag één intensieve coaching en begeleiding door jouw People Manager, waardoor jij het maximale uit jezelf kunt halen.
  • We padellen, doen mee aan hardloopevents en we organiseren jaarlijks een skitrip. 
  • En iedere vrijdag luiden we het weekend in met een borrel op ons kantoor.
  • Een mooie start van jouw carrière bij het beste adviesbureau voor verzekeraars van Nederland (uitgeroepen door Consultancy.nl)!

COLLEGA’S VERTELLEN

Francis van der Giessen: "Ik ben begonnen met een data migratie opdracht bij een grote (her)verzekeraar. Het doel van dit project is om inactieve polissen uit verschillende applicaties te migreren naar een interne, generieke archiefoplossing. De eerste paar weken had ik een ondersteunende rol, waarbij ik een ITDS-collega heb geholpen met het afronden van een aantal migraties. Al snel kon ik zijn rol overnemen en kreeg ik de verantwoordelijkheid voor het opstarten en uitvoeren van de volgende migraties. Een leuke en leerzame opdracht waar ik zowel mijn management als technische vaardigheden verder kan ontwikkelen!"

Robin van Gemeren: "Na het traineeship kwam ik op opdracht bij een investment bank als Program Management Officer (PMO) en Scrum Master. Binnen mijn afdeling zijn we bezig met het bouwen van een Enterprise Data Warehouse (EDW) om een ‘single source of truth’ binnen de bank te bewerkstelligen, van waaruit we kunnen rapporteren naar de DNB. Naast mijn Scrum Master taken, ondersteun ik de Project Manager met de dagelijkse bezigheden binnen het project. Dit varieert van het updaten van de financials en het aanleveren van presentatiestukken voor onze maandelijkse program board meeting, tot het plannen en voorzitten van meetings met stakeholders en het Product Owner team. Een uitdagend en leerzaam project."

DIT BRENG JIJ MEE

  • Een hbo of wo-diploma;
  • 0 – 2 jaar werkervaring;
  • Een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een flinke dosis ambitie en leergierigheid;

DIT ZIJN WIJ

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten boven op de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

Lees meer over ons

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

Ons Business Consultancy Traineeship start op meerdere momenten in het jaar. Heb je vragen? Je kan direct contact opnemen met Campus Recruiter Fleur via +316 29 09 32 15, of stuur een mail naar f.geelen@itds.nl. Solliciteren? Je bent van harte welkom!

Solliciteer direct!