Nedap Masterclass 2022

Career
Company
Nedap
Type
Business Course
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Wil jij impact maken op de technologie van morgen?

Draait het bij jou om work hard play hard? De Nedap Masterclass is geen oppervlakkige kennismaking met een bedrijf uit de Achterhoek. Je wordt in drie dagen tijd ondergedompeld in de wereld van technologie, wereldwijd impact maken in razendsnel veranderende markten en persoonlijk waarde toevoegen aan de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Wij willen jou uitnodigen om die uitdagingen samen met ons invulling te komen geven. Alles wat we vragen is dat je 100% toegewijd bent en open staat om te leren – en om plezier te hebben! Hotel, lunch & diner regelen wij.

De Nedap Masterclass is onze jaarlijks terugkerende business course voor de slimste, zelfstandigste en meest ondernemende masterstudenten en young professionals van Nederland.

Op 1, 2 & 3 juni 2022 vindt de Nedap Masterclass plaats op onze campus in Groenlo.

Apply Now!