Brand Marketing Intern

Career
Company
Mars
Type
Internship
Location
Other
Sector
Fast Mover Consumer Goods
Required language
Dutch, English
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Sales, International Business, Business Administration, Management
Website
https://careers.mars.com/nl/nl

Description

Maak kennis met onze familie: Mars Inc.

Mars is een familiebedrijf met meer dan een eeuw geschiedenis dat diverse producten maakt en diensten aanbiedt voor mensen en huisdieren. Met een omzet van bijna $ 35 miljard is het een Multinational dat enkele van 's werelds meest geliefde merken produceert in 180 landen: M&M'S, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS® en FREEDENT®.

Een baan bij Mars is nooit zomaar een baan. Het is een avontuur. Een reis. Alles behalve blindelings volgen wat andere mensen je zeggen te doen. Bij ons zijn de beslissingen die jij neemt van belang. Het betekent dat je de regels kunt herschrijven en nieuwe oplossingen kunt bouwen. Je kunt ideeën ontwikkelen en nieuwe successen creëren. Sterker nog, in een cultuur die draait om vrijheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en ondernemerschap kun jij de organisatie naar een hoger niveau tillen. De vraag is dus: wat wordt jouw verhaal?

Ben jij een enthousiaste student, die graag ervaring opdoet in Brandmanagement en ben jij een harde werker, analytisch en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou de unieke kans om stage te lopen bij het Brand Management Team Chocolate of Petcare. We zoeken drie studenten die beschikbaar zijn vanaf de zomer periode, bij voorkeur vanaf juni 2022, voor 5 tot 7 maanden. Tijdens je stageperiode heb je de mogelijkheid hebt om je scriptie of soortgelijk onderzoek uit te voeren. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je kennis op het gebied van Brandmanagement te vergroten.

Wat verwachten we van jou?

 • Ondersteuning van het Brandmanagement team van Confectionary of Petcare
 • Werk nauw samen met het Sales en Logistics team om van onze merken een succes te maken
 • Ondersteuning van de ontwikkeling van displays voor retail- en out-of-home-kanalen als bioscopen
 • Ondersteuning van de ontwikkeling van advertenties voor onze klanten
 • Verantwoordelijk voor logistieke en administratieve taken; met betrekking tot displays, budgetbeheer etc.
 • Ondersteuning van de verwerking van producten die nieuw zijn op de Nederlandse markt
 • Veel mogelijkheden voor eigen initiatief om jezelf te ontwikkelen

Wat we aanbieden:

 • Unieke kans om te werken bij een groot corporate bedrijf met wereldberoemde merken
 • Ontwikkel je talenten en vergroot je kennis op het gebied van merkmarketing
 • Mogelijkheid om je scriptie of soortgelijk onderzoek uit te voeren
 • Aantrekkelijke stage- en reisvergoeding
 • Een dynamische, ambitieuze en leuke werkomgeving

Wat zoeken we:

 • Enthousiaste, ondernemende en hardwerkende student die leergierig is
 • Met sterke communicatieve, analytische, probleemoplossende en organisatorische vaardigheden
 • Bij voorkeur MSc. student
 • 5-7 maanden beschikbaarheid, 4 dagen werken vs. 1 dag studie. We werken in hybride vorm
 • Beschikbaar vanaf juni/juli/augustus 2022
 • Vloeiend in de Nederlandse taal, vaardig in de Engelse taal

Meer over Mars:

Mars is een familiebedrijf met een wereldwijde verkoop van meer dan $35 miljard. We produceren enkele van 's werelds meest geliefde merken: M&M's®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, FREEDENT®, SKITTLES® en UNCLE BEN'S®. Naast onze consumentenmerken zorgen we met trots voor de helft van de huisdieren in de wereld via onze voedings-, gezondheids- en service bedrijven zoals Banfield Pet Hospitals ™, BluePearl®, Linnaeus, AniCura, VCA ™ en Pet Partners ™. Mars heeft zijn hoofdkantoor in McLean, Virginia en is actief in meer dan 80 landen. De vijf principes van Mars - kwaliteit, verantwoordelijkheid, wederkerigheid, efficiëntie en vrijheid - inspireren onze 125.000 Associates elke dag om bij te dragen aan een betere toekomst.

Disclaimer:
Mars is een werkgever met gelijke kansen en alle gekwalificeerde sollicitanten ontvangen een vergoeding voor tewerkstelling zonder rekening te houden met ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, nationale afkomst, handicapstatus of enig ander wettelijk beschermd kenmerk. Als u tijdens het sollicitatieproces hulp of een accommodatie nodig heeft vanwege een handicap, is deze op aanvraag beschikbaar. Het bedrijf biedt dergelijke hulp graag en geen enkele aanvrager wordt bestraft als gevolg van een dergelijk verzoek.

Apply Now!