Field Sales Representative (Overijssel / Gelderland)

Career
Company
Mars
Type
Starters position
Location
Other
Sector
Fast Mover Consumer Goods
Required language
Dutch, English
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Sales, International Business, Business Administration, Management
Website
https://careers.mars.com/nl/nl

Description

Start your own story.

Een baan bij Mars is nooit zomaar een baan. Het is allesbehalve klakkeloos uitvoeren wat anderen je opdragen. Hier tellen de keuzes die jíj maakt. Hier gaat het erom dat je zélf invulling geeft aan je carrière. Die ruimte vind je bij Mars. Het is jouw verhaal; jij schrijft de hoofdstukken van je loopbaan. Vandaar ook dat we zeggen: make it mean more. Daarin schuilt ook ons wereldwijde succes van ons familiebedrijf. Want als je met sterke merken actief bent in 180 landen en zo’n 28 miljard omzet, dan weet je hoe belangrijk vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap zijn. Dus...wat wordt jouw verhaal?

Wat ga je doen?

In deze rol leg je de basis om de Mars organisatie, onze brands en onze klanten te leren kennen. Het is een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het succes van je eigen rayon. Je zorgt voor een perfecte executie in supermarkten en tankstations en je overtuigt je contactpersoon om extra promoties en acties in te zetten. Je bent zelf bereid hiervoor je handen uit de mouwen te steken. Je rapporteert aan de Field Sales Manager Grocery & Petrol. Een perfect start van jouw carriere bij Mars!

Wie ben jij?

Je bent een ambitieus persoon met een masterdiploma op zak en een grote interesse in chocolade en petcare. Je bent klaar voor het echt werk! Je wil elke kans om je te ontwikkelen en groeien vastgrijpen. Dit betekent dat je je kwetsbaar durft op te stellen en actief op zoek gaat naar feedback van je stakeholders.

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt een commerciële drive & je bent resultaatgericht;
 • Je bent analytisch sterk en moeilijke problemen zie je als uitdagingen;
 • Je ben communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling);
 • Je bent een echte people person – je werkt graag met mensen, toont oprechte interesse, kan je inleven, hen motiveren en inspireren en helpt hen te groeien;
 • Je droomt groot; de rol van Sales of Category director is waar je naar streeft

We bieden jou een:

 • Carrière bij een wereldbedrijf met A-merken;
 • iPad en een laptop;
 • Leaseauto;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan met structurele coaching en training;
 • Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die deels zijn afgestemd op je inzet en prestaties.

Meer over Mars:

Mars is een familiebedrijf met een wereldwijde verkoop van meer dan $35 miljard. We produceren enkele van 's werelds meest geliefde merken: M&M's®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, FREEDENT®, SKITTLES® en UNCLE BEN'S®. Naast onze consumentenmerken zorgen we met trots voor de helft van de huisdieren in de wereld via onze voedings-, gezondheids- en service bedrijven zoals Banfield Pet Hospitals ™, BluePearl®, Linnaeus, AniCura, VCA ™ en Pet Partners ™. Mars heeft zijn hoofdkantoor in McLean, Virginia en is actief in meer dan 80 landen. De vijf principes van Mars - kwaliteit, verantwoordelijkheid, wederkerigheid, efficiëntie en vrijheid - inspireren onze 125.000 Associates elke dag om bij te dragen aan een betere toekomst.

Disclaimer:
Mars is een werkgever met gelijke kansen en alle gekwalificeerde sollicitanten ontvangen een vergoeding voor tewerkstelling zonder rekening te houden met ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, nationale afkomst, handicapstatus of enig ander wettelijk beschermd kenmerk. Als u tijdens het sollicitatieproces hulp of een accommodatie nodig heeft vanwege een handicap, is deze op aanvraag beschikbaar. Het bedrijf biedt dergelijke hulp graag en geen enkele aanvrager wordt bestraft als gevolg van een dergelijk verzoek.

Apply Now!