Junior Business Consultant Digital Transformation

Career
Company
Magnus Digital
Type
Starters position
Location
Utrecht
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch, English

Description

Ambitieuze starter die organisaties verder helpt op het gebied van digitale transformatie

Wij zoeken een Junior Business Consultant Digitale Transformatie die meteen impact heeft op onze uitdagende projecten op het gebied van digitale transformatie, e-commerce en innovatie. Ben jij een Master in bedrijfskunde, innovatie of technologie en combineer je analytisch denken met mensenkennis? Dan leren we je graag snel kennen.

Wat ga je doen …

Het digitale transformatie team van Magnus Digital helpt klanten met onafhankelijk advies, project- en programmamanagement en succesvolle implementaties. We focussen ons op de proposities omnichannel commerce, process innovation en future digital organisations. Zo houd jij je bezig met de implementatie van een nieuwe webshop bij een grote retailer, het digitaliseren van processen voor een filmproducent of het opzetten van een agile organisatie bij een fashion bedrijf. Meer voorbeelden waarbij jij aan de slag kunt als consultant digital transformation bekijk je op onze site.

Omdat je bij Magnus direct op een project wordt ingezet, lever je vanaf dag één een bijdrage aan de projecten van onze klanten. Natuurlijk word je als Junior begeleid door een ervaren collega, maar we vinden het ook belangrijk dat je snel veel eigen verantwoordelijkheden krijgt. Hierdoor is de leercurve steil en krijgt jouw carrière een vliegende start.

Wat is Magnus Digital …

Magnus Digital is een innovatief bureau voor IT- en organisatieadvies. Onze 100+ consultants hebben allemaal een eigen expertise en focus die zij inzetten voor onze toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Samen vertalen we een vernieuwde strategie naar operationele processen, technologie, organisatie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

Werken bij Magnus Digital …

Bij Magnus bieden we de juiste balans tussen werk en privé, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei. We bieden een uitgebreid trainingsprogramma, met opleidingen die afgestemd zijn op de hard en soft skills die jij nodig hebt in je toekomstige carrière. Daarnaast word je begeleid door een interne HR-manager, heb je een buddy, en kun je gebruik maken van een externe coach. Tot slot bieden we je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, uiteraard met bovengemiddeld salaris en goede aanvullende voorwaarden.

Jij bent…

 • Een (bijna) Master in een technische, innovatie- of bedrijfskundige studierichting met goede studieresultaten en interessante nevenactiviteiten;
 • Een starter – of junior met minder dan twee jaar werkervaring;
 • Geïnteresseerd in technologie – je weet dat de toekomst digital is en bent altijd op de hoogte van relevante innovaties;
 • Analytisch – je bent slim en denkt vooruit;
 • Ondernemend – je neemt initiatief en bent een doorzetter;
 • Organisatorisch en communicatief sterk – je krijgt mensen van alle niveaus mee;
 • Ambitieus – je bent gedreven om een uitstekende consultant te worden.

Wij bieden jou…

 • Kansen – snel en veel leren op projecten die van strategisch belang zijn voor onze opdrachtgevers;
 • Afwisseling – in verschillende sectoren aan de slag met e-commerce, digital transformation & innovatie projecten;
 • Uitdaging – je krijgt snel verantwoordelijkheid en werkt direct met onze opdrachtgevers samen;
 • Professionele collega’s – wij staan klaar om je te helpen groeien als professional;
 • Inspiratie – sparren en innoveren met je collega’s tijdens de Magnus Labs sessies en Inspiration Days;
 • Verdieping – werken aan studies op het gebied van digital transformation en de toekomst van retail;
 • Young Magnus – met jonge collega’s ervaringen delen, trainingen volgen en sociale activiteiten organiseren;
 • Trainingsprogramma – alle skills en kennis voor jouw professionele ontwikkeling als consultant;
 • Goede arbeidsvoorwaarden – een uitstekend salaris, bonus, leaseauto, laptop en telefoon;
 • Gezelligheid – de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijk gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je cv, cijferlijsten en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je voorkeur voor consulting en Magnus, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen. Je kunt je brief richten aan Axel Groothuis, partner Magnus Digital. Hij is ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

Sollicitatieprocedure

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen, nemen we contact met je op voor het plannen van een kennismakingsinterview. Dit gesprek voer je met twee collega’s van Magnus Digital en kun je zien als een eerste kennismaking tussen jou en Magnus Digital. Na dit gesprek volgen er nog twee inhoudelijke gesprekken. Aan het einde van de procedure heb jij gesproken met zes consultants van Magnus Digital, zodat wij jou goed kennen, maar jij ook een goed beeld hebt van onze organisatie. Succes!

SIGN UP HERE!