Junior Consultant Digital Solutions

Career
Company
Magnus Digital
Type
Starters position
Location
Utrecht
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch, English

Description

Wij zoeken versterking voor ons team! Heb jij (binnenkort) een Master in een technische, innovatie- of bedrijfskundige studierichting en zoek jij een baan waarin je:

 • samenwerkt met mensen die een sterke drive hebben voor innovatie?
 • in wisselende teams opereert voor een dynamische sfeer?
 • samen met de klant over oplossingen nadenkt en deze dan ook zelf implementeert?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Magnus Digital Solutions bestaat uit een team van jonge professionals wat zich kenmerkt als een groep slimme, sociale, en ambitieuze mensen. Bij Digital Solutions willen we bedrijven helpen hun processen te laten differentiëren en innoveren ten opzichte van hun concurrenten. Dit doen we door middel van op maat gemaakte oplossingen met behulp van low-code technologie (met name Mendix). Wij bedenken samen met de klant de oplossing en werken het liefst shoulder-to-shoulder met hen samen. Bij Digital Solutions geven we niet alleen het advies, maar zijn we ook verantwoordelijk voor de implementatie hiervan. Op die manier ontwikkelen we onszelf tot expert op beide gebieden en kunnen we klanten optimaal begeleiden door het hele proces. Een kandidaat voor Digital Solutions is iemand die zich vast durft te bijten in een probleem, tot een optimale oplossing wil komen en vooral denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen.​

Heb je…

 • (binnenkort) een universitaire Master afgerond, bij voorkeur een bètastudie?
 • goede analytische skills en doorzie je complexe informatie- en datamodellen?
 • bovengemiddelde interesse in hoe bedrijven en technologie werken?
 • creatieve en vernieuwende ideeën?
 • de juiste eigenschappen om een uitstekende consultant te worden?
 • zin in veel afwisseling en de mogelijkheid je breed te ontwikkelen?
 • beheersing van de Nederlandse taal?

Wat houdt de functie in?

 • Adviseren van onze klanten met business en IT vraagstukken
 • Samen met de klant en collega’s nieuwe bedrijfsprocessen bedenken
 • Vertalen van de vraag van de klant naar technische oplossingen
 • De oplossing ook zelf implementeren bij de klant
 • Leren van verschillende technologieën (Mendix, Java, Mobile, RPA, .Net)

Wat kan jij van ons verwachten?

Je komt bij Digital Solutions terecht in een omgeving die innovatieve en spannende nieuwe technologiën opzoekt. De consultants bij Magnus gaan niet gelijk voor de makkelijkste oplossing maar proberen die extra stap te zetten en te gaan voor een optimale oplossing die zowel de klant als de consultant enthousiast maken.

Bij Digital Solutions bepaal je jouw eigen leercurve en creëren wij een omgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en we bieden je alle handvatten die nodig zijn om uit te groeien tot een echte professional. Er is een uitgebreid trainingsprogramma waarbij je alle skills en kennis opdoet voor jouw ontwikkeling als IT consultant.

We zijn competitief en gedreven, maar niet ten koste van onze collega’s. Door samen te werken groei niet alleen jij, maar help jij ook je collega te groeien. Je wordt vanaf dag één begeleid door een vaste collega en voor je het weet ben jij de begeleider van de volgende nieuwe collega! Ook bieden wij goede arbeidsvoorwaarden bestaande uit een eigen lease auto met 15.000 privé km per jaar, laptop, telefoon, gunstige overtijd- en bonusregeling en een salaris dat matcht bij jouw ambitie.

Het Digital Solutions team is jong en energiek. We organiseren maandelijks een borrel op kantoor en meerdere keren per jaar een groot Magnus event. De jaarlijkse skimissie en het kerstfeest mogen ook zeker niet ontbreken op onze event kalender. Naast het trainen op professioneel vlak, wordt ook de sportieve mens niet vergeten. Zo zijn er verschillende sportieve initiatieven, waaronder een voetbalteam, hardloop- en wielrenclub en doen we ieder jaar mee aan de Dam-tot-Damloop.

Meer over Magnus

Magnus Digital Solutions is onderdeel van Magnus. Magnus, enjoying innovation. Wij zijn een organisatie voor business- & IT-consulting, opgericht in 1990. We onderscheiden vijf specialismen in onze dienstverlening: Consulting, Technology, Solutions, Operations & Retail solutions. Met circa 150 consultants werken we elke dag samen met opdrachtgevers om hun ‘dromen’ te realiseren. Dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie waarmee wij onze projecten doen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee.

Ben jij net zo enthousiast geworden over Magnus Digital Solutions als dat wij zijn? Laat het ons dan weten en reageer met je CV en motivatie. Je kunt je mail richten aan Albert Leijenhorst.

APPLY HERE!