Junior/Medior Consultant Digital Insights

Career
Company
Magnus Digital
Type
Starters position
Location
Utrecht
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch, English

Description

Junior/Medior Consultant Digital Insights

Ben jij recent afgestudeerd of heb je recent al je eerste stappen gezet op het gebied van Consultancy, Data Science, (Advanced) Data Analytics en/of Business Intelligence? Je eerste (data- of ML-)modellen, rapporten en dashboards gebouwd? Of analyses en werkende applicaties opgeleverd en klanten meer dan tevreden gemaakt? Eventueel ben je koning in Excel, maar wil je nu een professionelere implementatie doen met toonaangevende software? Is het nu tijd voor een eerste stap in het werkveld of een vervolgstap, waarin je meer verantwoordelijkheid krijgt, sneller kunt ontwikkelen en doorgroeien? Dan zoeken we jou!

Inhoud van je werk

Magnus Digital Insights bestaat uit een groeiend hecht team met o.a. zeer ervaren professionals die een groot aantal klanten dagelijks ondersteunt in de volle breedte van het Analytics domein. Op innovatieve projecten, toonaangevende oplossingen realiseren, met de software van marktleiders op BI en EPM-gebied. Denk hierbij aan het inrichten van robuuste en dynamisch datafundamenten door middel van modellering, ETL, Data Warehousing en Reporting. Daarnaast ondersteunt het team klanten bij complexe planning, forecasting en consolidatieprocessen. Vanzelfsprekend herken je jezelf in de termen dataconsultant, data analist, data scientist en/of data engineer.

Wie jij bent

We zoeken slimme, ambitieuze, analytische en ondernemende professionals met 0 tot 3 jaar werkervaring.

Heb je

  • Een afgeronde WO-opleiding? Bij voorkeur IT, bedrijfskunde of andere bètarichting! Een Master opleiding volstaat, zolang je passie voor Data & Analytics kan worden aangetoond.
  • Bovengemiddelde interesse in consultancy en innovatie?
  • Zowel goede technische kennis als consultancy skills?
  • Zin in een afwisselende job waarin je je breed kunt ontwikkelen en kan zoeken naar jouw ideale weg?
  • Pre: ervaring met 1 of meerdere programmeertalen als Python, R, SQL etc.
  • Pre: tot 3 jaar ervaring met Microsoft BI (SQL, Analysis Services, Azure, PowerBI ) of SAP Analytics (Business Warehouse, BusinessObjects, HANA, Business Planning & Consolidation). Een certificering van één van deze tools is een mooie pre.

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en vind je het niet erg om op dag 1 al bij de klant te staan?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Waarom kies je voor Magnus?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen. Een ervaren team van collega’s staat altijd voor je klaar. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

Meer over Magnus

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je cv en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je voorkeur voor consulting en Magnus, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen. Je kunt je brief richten aan Vincent Beumer, partner Magnus Digital. Hij is ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

APPLY HERE!