Junior Medior Consultant Digital Operations

Career
Company
Magnus Digital
Type
Starters position
Location
Utrecht
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch, English

Description

Wil je innovaties doorvoeren bij bedrijven, bedrijfsprocessen vereenvoudigen met de nieuwste tools, en zorgen voor echte besparingen bij de klant? En heb je een universitaire studie afgerond? Lees dan vooral verder, want dat is dagelijkse business voor een Digital Transformation consultant bij Magnus Blue. We werken bij hele diverse opdrachtgevers uit verschillende sectoren aan mooie projecten. Dat zorgt voor lekker veel afwisseling. Zo implementeer je de ene dag een cloud systeem bij een universiteit en denk je een dag later mee over de optimalisatie van de digitale processen voor een organisatie in de logistieke sector. Dat vergt flexibiliteit, maar is enorm leerzaam en uitdagend. Je wordt als Young Professional opgenomen in een enthousiast team ervaren collega’s die sociale (online) interactie belangrijk vinden. Speciaal voor alle net-afgestudeerden hebben we het Magnus Young Professional Programma opgezet. Een vliegende start van je carrière!

Het Magnus Young Professional Programma

Met een groep Young Professionals bepaal en volg je een combinatie van trainingen, coaching, intervisie en teamwork waarin het sociale aspect natuurlijk ook centraal staat. Samen met je collega’s bepaal je wat relevant is en praat je ook mee over de bedrijfsvoering van Magnus. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen en het vak te leren van onze experts; een hecht team van zeer ervaren professionals die een groot aantal klanten dagelijks ondersteunt in het Enterprise Resource Planning (ERP) domein. Door mee te draaien op afwisselende projecten in verschillende expertisegebieden, kom je er achter wat het beste bij je past en welke projecten jou energie geven. Je houdt hierbij de regie over je eigen toekomst, bepaalt samen met je HR-manager in welk domein je voorkeur ligt en hoe je het beste je persoonlijke doelstellingen bereikt. Zo kun je de juiste keuzes maken voor je carrièrepad binnen Magnus.

Wie jij bent

We zoeken slimme, ambitieuze, leergierige, ondernemende en sociaal sterke Masters met een passie voor alles wat te maken heeft met digitale transformatie.
Heb je:

  • een universitaire opleiding, of ben je aan het afstuderen?
  • affiniteit met IT?
  • interesse in de bedrijfskundige kant van organisaties?
  • goede analytische skills?
  • bovengemiddelde interesse in business processen, IT en consultancy?
  • een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal?
  • frisse, bruisende ideeën? En ben je niet bang die onder stoelen of banken te steken?
  • zin in een afwisselende job waarin je je breed kunt ontwikkelen en kan zoeken naar jouw ideale weg?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Benieuwd hoe anderen die jou voor gingen het nu vergaat bij Magnus? Neem dan vooral een kijkje om de verhalen van andere young professionals te lezen.

Waarom kies je voor Magnus?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is starten als consultant bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams werk je in een dynamische en afwisselende werkomgeving en leer je erg veel in korte tijd. Jouw ervaren collega’s staan klaar om jou te helpen groeien als professional. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere consultants over je avonturen in het weekend. En andersom. Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige (off- en online) borrels. Daarnaast heeft Magnus een eigen voetbalteam, hockeyteam en band, zodat je jouw collega’s ook beter kunt leren kennen buiten werktijd.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei. De verschillende Magnus kleuren geven je de mogelijkheid om samen te werken met, en te leren van, collega’s met een grote diversiteit aan ervaring en studie-achtergronden. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van analytics, low-code, software development en energie transitie, en word je in staat gesteld ook deze gebieden verder te ontdekken.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Met meer dan 150 consultants werken we voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

SOLLICITEREN

Kom jij ons team versterken? Dan ontvangen we graag vandaag nog je cv en motivatie, dat kan via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Vincent Beumer. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

APPLY HERE!