365Werk

Career
Company
365Werk
Type
Starters position
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Financial Services, Government, Insurance
Required language
Dutch, English
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, Sales, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain, Marketing

Description

*Dutch speaking students only*

Geef jouw carrière een kickstart!

Wat ga je doen:

Voor een grote opdrachtgever in de juridische en financiële sector zijn wij door het hele land op zoek naar enthousiaste medewerkers. Of je net de arbeidsmarkt opstapt of al jarenlange ervaring hebt, bij deze opdrachtgever is iedereen welkom. Er zijn zowel traineeships als professionele (starters)banen op juridisch en financieel gebied beschikbaar. Samen kijken we uiteraard graag welke baan het beste bij jou past!

Traineeship

Traineeships zijn leerzame programma's die speciaal ontworpen zijn voor net afgestudeerden of jonge professionals. Deze opleidingsprogramma’s stomen jou helemaal klaar voor het werkveld. Samen met een talentmanager stippelen jullie een loopbaanplan uit wat het beste bij jou past. Naarmate de tijd vordert krijg jij steeds meer in de gaten wat bij jou past en welke kant je uiteindelijk op wil met je carrière. De traineeships die deze opdrachtgever aanbiedt zijn vooral gericht op de financiële sector. Zo bieden wij traineeships aan op het gebied van pensioenen, verzekeren, financieren en compliance. Op deze manier kom jij erachter of dit écht wat voor jou is.

Financiële sector

Vanuit deze opdrachtgever bieden wij ook verschillende banen aan in de financiële sector. Zo kan jij bijvoorbeeld als KYC-analist, financieel adviseur of klantadviseur ondernemen aan de slag. Als KYC-analist controleer je klantdossiers, zorg je voor naleving van wetgeving en voorkom je financiële criminaliteit zoals witwassen en fraude. Als financieel adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over het afsluiten van een hypotheek. Je begeleidt deze klanten tijdens hun (virtuele) klantreis, geeft hen advies en helpt hen bij het afsluiten van een hypotheek. Als klantadviseur ondernemen houd jij je juist bezig met het adviseren van klanten met een (nieuwe) onderneming.

Juridische sector

In de juridische sector zijn er ook diverse rollen beschikbaar. Zo kan jij bijvoorbeeld als (bezwaar)jurist, persoonlijk zaakbehandelaar, juridisch beoordelaar of als juridisch medewerker aan de slag. De opdrachten kunnen plaatsvinden bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst. Kortom, als jij op zoek bent naar een uitdagende baan in de juridische wereld komen we graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wat we jou bieden:

  • Een startsalaris vanaf € 2.750,-/€3.000,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Jij krijgt in ieder geval een jaarcontract en komt soms gelijk bij de opdrachtgever in dienst.
  • Een goede mobiliteitsregeling: de keuze voor een leaseauto of een NS-Business Card wanneer jij direct bij de opdrachtgever in dienst gaat.
  • De mogelijkheid tot hybride werken. De functies kunnen (gedeeltelijk) vanuit huis worden uitgevoerd.

Wie wij zoeken:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent (op korte termijn) fulltime beschikbaar om aan de slag te gaan en bent op zoek naar werkzaamheden voor langere tijd

Meer informatie

  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden.
  • Je kan op verschillende locaties in Nederland aan het werk. Daarnaast kan je aan de slag op één van de kantoren in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Eindhoven, Bussum en Rotterdam

Bekijk alle vacatures via: 365Werk