Data & Analytics Traineeship

Career
Company
EMIXA
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch
Area
Change Management, Economics, Finance, International Business, Business Administration

Description

Als Trainee Data Consultant word je klaargestoomd van Junior Consultant tot Consultant binnen ons Data & Analytics team. Deze rol is geschikt voor jou als je graag met data aan de slag gaat.

 

Verantwoordelijkheden

Als Junior Data Consultant maak je de data van toonaangevende opdrachtgevers waardevol. Jij helpt klanten om tot nieuwe inzichten te komen door data te modelleren en te visualiseren. Je maakt datamodellen met behulp van moderne tooling als Databricks & Azure Synapse Analytics, of je past AI of Machine Learning toe om voorspellende inzichten te geven. Je werkt tijdens dit proces nauw samen met de klant en jouw collega’s.

In onze open werkcultuur krijg je de kans om Data Engineering en Data Science te combineren met de zachtere skills die bij consultancy passen. Als echte data-fanaat kun jij de brug vormen tussen bedrijfsprocessen en data door ze overzichtelijk en waardevol te maken voor de klant met behulp van Data Science en Dashboarding. 

Vanaf jouw eerste dag ga je aan de slag met state-of-the-art tooling. Omdat je werkt op projecten bij verschillende bedrijven, krijg je vaak met nieuwe mensen en met nieuwe tools te maken. Hierdoor blijf je je constant ontwikkelen en is jouw leercurve zo steil als jij zelf wilt.

Wat wij zoeken

 • Je bent per september beschikbaar voor dit traineeship;
 • Je hebt een afgeronde masteropleiding (bij voorkeur een bètarichting);
 • Je hebt interesse in technologie en blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
 • Het liefst heb je ervaring met 1 of meerdere programmeertalen als Python, R, SQL etc;
 • Je bent proactief en ziet overal kansen om organisaties meer data-driven te maken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we

 • Dynamische werkomgeving

  Een dynamisch werkomgeving die voortdurend leert en verandert

 • Levendige cultuur

  Een levendige cultuur met maandelijkse leuke en sportieve evenementen 

 • Uitgebreid trainingsprogramma

  Een uitgebreid trainingsprogramma ter ondersteuning van jouw professionele groei en ontwikkeling

 • Vitaliteitsprogramma

  Een vitaliteitsprogramma en fietsplan voor jouw welzijn, om actief en gezond te blijven

 • Emixa connect

  Jong en jong van hart: Een gemeenschap die samenwerking, creativiteit en jeugdige spirit van de werkplek bevordert

 

Over Emixa

Ontdek het domein van digitale transformatie met Emixa, een bedrijf dat ervaren is in het stimuleren van innovatie en vooruitgang. Met een team van 530 professionals streven we ernaar om de maakindustrie naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden een holistische benadering aan onze klanten om hun organisatie te versterken. Van gestandaardiseerde implementaties tot op maat gemaakt advies via managementconsultancy en het gebruik van unieke oplossingen zoals low-code. Sluit je aan bij ons op onze reis naar het worden van een toonaangevend adviesbureau in ons vakgebied.

Sollicitatieproces & contact

Het sollicitatieproces begint met een telefonische of online kennismaking. Daarna nodigen we je uit op kantoor voor een sollicitatiegesprek. Soms vragen we je een case of assessment te doen, waarna we bij een wederzijdse match een mooi aanbod doen. 

 

SOLLICITEER NU