Junior Consultant Future of Technology

Career
Company
Capgemini Invent
Type
Starters position
Location
Utrecht
Sector
Consultancy
Required language
Dutch, English
Area
International Business, Business Administration, Management

Description

JUNIOR CONSULTANT FUTURE OF TECHNOLOGY

Als consultant Future of Technology schuif je bij de CIO of het management aan tafel. Bijvoorbeeld van een retail bedrijf, bank of overheidsinstelling. Samen met je team analyseer je vraagstukken, bedenk je oplossingen en adviseer jij onze opdrachtgevers over onderwerpen als digitale strategie, de inrichting van de organisatie en complete digitale transformaties.

 • Uren: 32 tot 40 uur
 • Werkplek: Utrecht, bij de opdrachtgever op locatie en remote
 • Ervaring: Junior
 • Startdatum: vanaf oktober

Jouw mogelijkheden als Junior Consultant Future of Technology bij Capgemini Invent

Jouw job als Consultant Future of Technology is het bedenken van oplossingen en advies uitbrengen over onderwerpen als digitale -strategie en transformaties. Samen met je team kijk jij naar de meerwaarde van technologie in bedrijfsprocessen voor klanten van ons. Deel ideeën over innovatieve technologie zoals 5G, IoT, Blockchain en Virtual Reality met onze klanten. Dit doe je door het faciliteren van workshops, schakelen met het management en het analyseren van business-processen. Je vindt het leuk om deze innovatieve technologiën tastbaar te maken voor onze klanten en hiermee op creatieve wijze waarde te creëeren.

Je thuisbasis bij Capgemini Invent

Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen en collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van innovatie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Het groeiende en hechte Future of Technology team bestaat uit 40 consultants van verschillende achtergronden. Daarnaast werken wij vaak samen samen met onze andere (internationale) collega’s. We zijn nieuwsgierig, ambitieus en streven naar zeer hoge kwaliteit in alles wat we doen. Tijdens verschillende opdrachten kies je waarop jij je wilt focussen en krijg je de kans nieuwe inzichten en ervaringen op te doen en zo jezelf en het team verder te ontwikkelen. Of je al een duidelijke visie hebt over hoe je je loopbaan wilt vormgeven of niet, we geven je graag alle support om je eigen ontwikkelpad te volgen.

Kom naar onze maandelijkse lunch

Wil je meer weten over de cultuur en de werkomgeving binnen Capgemini Invent en wil je graag spreken met iemand uit het team waar jij interesse in hebt? Kom dan naar de informele maandelijkse lunch bij ons op kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Klik op de volgende link voor meer informatie en om je aan te melden.  

Benefits

 • Direct een vast contract en een passend salaris. Het startsalaris bedraagt € 2900,- bruto per maand obv 40 uur.
 • Een mobiliteitsvergoeding van 800,- bruto per maand waarbij je kunt kiezen voor een leaseauto, NS businesscard of uitbetaling van je reisvergoeding.
 • Ruime mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en trainingen passend bij jouw functie en persoonlijke ontwikkeling.
 • 26 vakantiedagen en uiteraard 8% vakantietoeslag op je salaris. Zin in extra veel vrije tijd? Koop dan dagen bij.
 • Een pensioen waarvan het werkgeversaandeel volledig wordt betaald en de keuze om dat zelf aan te vullen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini Invent terugdenkt. 
 • Werken waar je maar wilt met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding.
 • Een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.

Persoonlijke ontwikkeling

Natuurlijk gooien wij jou niet meteen in het diepe. Je start namelijk eerst met een intensief opleidingsprogramma van The Institute. In The Institute word je gedurende 2 maanden klaargestoomd voor het echte werk met allerlei verschillende typen consulting opdrachten waarbij je intensieve coaching en training ontvangt. Je werkt hierbij samen met uiteenlopende collega's binnen Invent, zodat je alvast een begin kunt maken aan je interne netwerk.

Waarom deze vacature bij jou past

Wij zoeken mensen die graag initiatief nemen en het leuk vinden organisaties op strategisch niveau te adviseren over de moderne toepassingen van technologie. Je vindt het interessant om te leren over hoe je kunt schakelen tussen tussen strategie, processen, informatie en technologie. Je deinst er niet voor terug om het initiatief te nemen en vindt het geen enkel probleem om steeds met nieuwe mensen in contact te komen. Beter nog, daar beleef jij juist plezier aan. Daarnaast ben je ambitieus en sta je open voor reizen en werken in het buitenland. Je kijkt er naar uit om niet alleen bedrijven verder te helpen maar ook je collega’s, door kennis te ontwikkelen en met hen te delen.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde wo-masteropleiding, bij voorkeur in de richting van IT zoals Business & Information Management, Information Management, Innovation Management, Change Management, Bedrijfskunde of soortgelijke wo-masteropleidingen.
 • Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste technologiën
 • Goede beheersing van de Nederlandse (minimaal B2) en Engelse taal.
 • En je hebt al enige ervaring opgedaan hebt door middel van nevenactiviteiten, zoals een relevante stage of werkervaring, het bestuur van een vereniging, of een eigen bedrijf.
 • For this role it is a must to speak Dutch (at least B2 level) and live in The Netherlands.

Werken bij Capgemini Invent

Baanbrekende veranderingen zijn niet nieuw. Wel nieuw is de snelheid waarmee deze veranderingen zich voordoen. Toonaangevende bedrijven gedragen zich als levende organismen en zorgen ervoor dat zij zich constant aanpassen aan verandering. Als Capgemini Invent helpen wij organisaties om te innoveren en transformeren door strategie, data science, technologie en design te combineren. We zijn een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid, diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Meer lezen over:

SIGN UP NOW